VIDEO: Moraš videti nov videospot Lady Gaga za skladbo Perfect Illusion!

Kraljica Gaga uradno vstopa v novo obdobje svojega ustvarjanja!

VIDEO: Moraš videti nov videospot Lady Gaga za skladbo Perfect Illusion! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2016

V primeru, da še nisi slišala, da je Lady Gaga pred tremi tedni izdala novo skladbo Perfect Illusion, ki napoveduje njen peti studijski album Joanne (izšel bo 21. oktobra 2016, imenuje pa se po pevkini pokojni teti), ti danes sveži "komadek" predstavljamo v kombinaciji z vročim videospotom.

S premierno objavo videa svetovna pop kraljica uradno vstopa v popolnoma novo obdobje svojega ustvarjanja. Artpop dnevi so mimo, slikarije Jeffa Koonsa tudi, ravno tako zgrešena sodelovanja z R. Kelly.

Lady Gaga

Smo priča novi estetiki Lady Gaga? Rokerske majice, "čopkasti momenti" kot pri Ariani Grande, vrtenje mikrofona in kratke hlače v slogu Britney Spears (v najboljših časih), … Zagotovo!

Spot, ki ga je režiral pevkin dolgoletni prijatelj in sodelavec, modni fotograf ter filmar, Ruth Hogben, je postavljen v puščavo, po kateri razgaljena Lady Gaga (nosi nemogoče kratke hlače!) drvi v Jeepu in divje žura.

Lady Gaga

Pri novem projektu so ji med drugimi na pomoč priskočili Mark Ronson, Kavin Parker (Tame Impala) in BloodPop, ki pravi: "To je Gaga, ki je doslej še nismo bili vajeni!"

Oglej si videospot:

Nedvomno smo mnenja, da vodijo pevsko boginjo novi koraki v pravo smer. Se strinjaš z nami?

Preberi še:

Brad Pitt naj bi skrivaj klical Jennifer Aniston!
Maja Taradi: "Miss Slovenije ni le lepotno tekmovanje"

Priporočamo tudi članek:

Nika Ferš: Grafična oblikovalka, ki z deljenjem misli povezuje in spodbuja k razmišljanju