VIDEO: Hči Samuela Lucasa je s petjem v oddaji 'Nova zvezda Slovenije' žirante pustila brez besed!

Arijana Lucas je na odru že večkrat stala s svojim očetom Samuelom Lucasom, zdaj pa je svoj talent predstavila tudi v novi oddaji na Planet TV - Nova zvezda Slovenije.

VIDEO: Hči Samuela Lucasa je s petjem v oddaji 'Nova zvezda Slovenije' žirante pustila brez besed! (foto: Instagram.com / @ArianaLucas) Instagram.com / @ArianaLucas
19. 3. 2018

Arijana Lucas, ki se je v prvi oddaji novega resničnostnega šova talentov Nova zvezda Slovenije na Planet TV predstavila s pesmijo Lady Gaga 'Million reasons', je trojico žirantov (Nuška Drašček, Goran Lisica Fox in Natalija Verboten) očarala v trenutku.

Za njen nastop so namreč našli le lepe besede, s svojim petjem pa je še posebej navdušila Natalijo Verboten, ki je med drugim pohvalila tudi Arijaninega očeta Samuela, saj da je svoj glasbeni talent več kot uspešno prenesel tudi na hčerko.

Arijana je v oddaji namreč povedala, da je z očetom že večkrat nastopila, vendar da zdaj želi svojo samostojno kariero nadaljevati z drugačnimi skladbami.

 

A post shared by Lucas Arijana (@arijanalucas) on

Posnetka iz oddaje na žalost nismo uspele najti,  je pa Arijana na svojo samostojno glasbeno pot (na naše veselje) že konkretno zakorakala tudi na spletu, kar dokazujejo videoposnetki, ki jih objavlja na Facebooku. 

Kako je zapela pesem 'Tell Me You Love Me' izvajalke Demi Lovato, si lahko pogledaš TUKAJ:

O talentu svoje hčerke je v preteklosti z našo novinarko spregovoril tudi Samuel Lucas, ki je tedaj povedal, da ga Arijanino veselje ob glasbi neizmerno navdušuje.

To je o hčerkinem talentu povedal ponosen očka!

"Arijana je trenirala odbojko, a je zmagala ljubezen do petja, saj je res odlična pevka. Žal mi je, da nisem bližje nje, da bi ji pri tem še bolj pomagal, se je pa s tem pokazala njena druga vrlina - to, da je tako kot jaz velik samouk.

 

A post shared by Lucas Arijana (@arijanalucas) on

Iz lastnih izkušenj vem, da takšni ljudje dosti bolje slišijo glasbo, in Arijana je pevka, o kateri bomo še veliko slišali. Tudi njej petje, tako kot meni, pomeni veliko, je pa njena prihodnost odvisna od njenih želja in ambicij," je pred časom povedal Samuel novinarki naše medijske hiše.

Kako se je pa tebi zdela prva oddaja Nova zvezda Slovenije? Zapiši nam v komentar na FB! 

Fotografije: Planet TV/printscreen, arhiv

Preberi še: Zala Djurić Ribič razkrila (in celo pokazala FOTKO!), kdo je njen fant

Priporočamo tudi: Indira Ekić (The Biggest Loser Slovenija) objavila novo fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna!