VIDEO: Beyonce razkrila najbolj intimne družinske trenutke

Pevka Beyonce je ob svoji 9. obletnici poroke z raperjem Jay Z-jem za pesem Die with you objavila čudovit video, poln čustvenih trenutkov, v katerem je razkrila tudi najbolj intimne družinske trenutke.

VIDEO: Beyonce razkrila najbolj intimne družinske trenutke (foto: PrtScFacebook) PrtScFacebook
11. 4. 2017

Beyonce in Jay Z sta 4. aprila praznovala 9. obletnico poroke, ki se jo je pevka odločila proslaviti na prav poseben način. Za pesem Die with you je objavila video (oglej si ga na dnu članka), poln čustvenih trenutkov, ki jih je v teh letih preživela s svojo družinico. 

Pesem je bila sicer izdana že dve leti prej ob njuni 7. obletnici,

tokrat pa jo je pevka dopolnila s še ne videnimi osebnimi in intimnimi posnetki z domače kamere, med katerimi so tudi takšni s počitnic in posebnih dogodkov.

Video prikazuje tako starejše kot novejše posnetke njenih najlepših trenutkov z družino.

Na njih vidimo, kako Beyonce ob čajanki preživlja čas s svojo hčerko Blue Ivy, posnetke iz porodnišnice in s poroke z možem ter mnoge druge čustvene in zabavne trenutke prikupne družinice.

Pevka je v ta namen na Instagramu objavila tudi fotografiji:

V pesmi Die with you med drugim pravi:

"Nimam razloga jokati, imam pa razlog za smeh. Nimam razloga lagati, saj tako že bereš moje misli. Nimam razloga obstajati, če ne morem biti s teboj."

Nas je s samo pesmijo, s temi posnetki pa še bolj, dokončno prepričala, da v njunem primeru ne gre le za še eno izmed "hollywoodskih" ljubezni, ki smo jih vajeni med zvezdniki. Se strinjaš?

Ta video dokazuje, da tukaj gre za tisto pravo, resnično ljubezen:

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: Na TV prihaja SLOVENSKA različica oddaje Carpool karaoke - Avto karaoke!

Priporočamo tudi: Kaj nas učijo ljubezenska razmerja? Ta resnična zgodba pojasni široko naravo ljubezni.