Vesna Franc Krajnc se domov vrača konec leta

O Vesni Franc Krajnc (bolj znani kot Vesna s Kmetije), 28-letni pasji frizerki iz Štor, se v zadnjih dneh veliko govori. Delno je za to med drugim zaslužnih tudi več kot deset tisoč članov Facebook strani Skupaj za Vesno.

15. 12. 2011

Naj spomnimo, da je bila Vesna Franc Krajnc vse do zadnjega trenutka ena izmed favoritk za zmago, vendar pa ji izločeni sotekmovalci, ki so se vrnili na kmetijo, niso dali priložnosti, da bi se za raj na zemlji, kot ga je poimenovala sama, potegovala v finalu. Namesto tega so jo predčasno poslali domov.

Skoraj vsi tekmovalci so na finalni oddaji, na kateri smo kot edino manjkajočo pogrešali prav Vesno, to odločitev obžalovali in priznali, da bi se odločili drugače, če bi dobili še eno priložnost.

Kmetija kot prelomnica

Za Vesno je bilo obdobje zadnjih mesecev eno najbolj prelomnih v njenem življenju, udeležbo v šovu Kmetija išče lastnika pa je opisala kot izredno lepo življenjsko izkušnjo, zelo intenzivno, polno vzponov in padcev.

En izmed njih je bil zagotovo trenutek, ko je na kmetiji spoznala Simona, zaradi česar je na kocko postavila tudi svoj zakon z možem Matejem, ki pa ji zaradi tega nikoli ni vzbujal slabe vesti. Ravno nasprotno, ljubezen svojega življenja, ki jo je spoznal pri rosnih 13 letih, je vedno podpiral in zagovarjal, tudi v zadnjem intervjuju za revijo Story, ki smo ga povzeli tudi na Cosmu v prispevku Matej svojo ženo Vesno (s Kmetije) spoštuje, jo ima rad, še več - jo ljubi!

Zlomili so jo prvi posnetki oddaj

Osebni razlog, ki ga je voditeljica Lili Žagar navedla kot razlog za njeno odsotnost na finalnem snemanju, pa naj bi bilo njeno soočenje s težavami, ki so privrele na plano ravno zaradi kmetije.

Mož Matej je za revijo Story še pojasnil, da so bili prvi štirje tedni po vrnitvi s kmetije tako za Vesno kot zanj zelo težki, zato se je po svoji volji odločila, da bo poiskala strokovno pomoč:

"Odločitev je bila popolnoma prostovoljna, spoznala je, da je prišla v fazo, kjer se je vrtela v začaranem krogu. Na kmetiji je izguba ni tako prizadela kot dejstvo, da so se preostali člani brez tehtne obrazložitve odločili, da jo pošljejo domov. To je bil prvi udarec, drugi pa se je zgodil takrat, ko je gledala posnetke in znova podoživljala celotno dogajanje."

Kmalu bo doma!

Vesna je zopet stara Vesna

"Vesna je zopet stara Vesna, takšna, kot sem jo poznal, zato pričakujem, da se bo do konca leta že vrnila domov," je za revijo Story še povedal njen mož Matej.

Več o tem si preberi v novi Story in na portalu govori.se, tekoče novice o Vesni pa lahko spremljaš tudi v fb skupini Skupaj za Vesno!