Veš ta fotografija objokanega Charlesa? Znano je, kaj sta s princem Filipom govorila pred tem

Pred tedni je svet obkrožila fotografija princa Charlesa, ko je zapustil bolnišnico, v kateri je obiskal očeta princa Filipa. Zakaj je bil tako čustven, si preberi tukaj 👇🏼.

Veš ta fotografija objokanega Charlesa? Znano je, kaj sta s princem Filipom govorila pred tem (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2021

V petek je svet pretresla vest o smrti princa Filipa. Mož kraljica Elizabete II je v bolnišnici preživel skoraj 30 dni, med časom svojega bivanja pa ga je obiskal le en član kraljeve družine, princ Charles.

Zagotovo se spomniš zgornje fotografije, ko je vidno pretresen princ Charles po obisku očeta zapuščal bolnišnico, zato se je svet hitro začel spraševati, o čem sta z očetom govorila.

No, zdaj je končno jasno.

Kot pravi kraljevi dopisnik, je princ Filip Charlesa poklical k sebi v bolnišnico zato, da bi z njim spregovoril o tem, kako naj skrbi za kraljevo družino in kraljico po njegovi smrti.

Kot je zapisal, se je Filip že tedaj zavedal, da se po zdravstvenih težavah s srcem ne bo opomogel, ter Charlesu predal konkretne napotke, kako naj kot glava družine vodi najbolj slavno kraljevino sveta.

Dopisnik Robert Jobson je v svojem tekstu še dodal, da je bila Filipova velika želja, da čim prej zapusti bolnišnico in umre doma, v svoji postelji.  

Po smrti princa Filipa so se oglasili številni zvezdniki iz celega sveta, in kraljevi družini izrekli spodbudne besede, od njega pa se bo svet dokončno poslovil na kraljevem pogrebu 17. aprila.  

Sicer pa je princ Charles ta vikend stopil pred kamere in z novinrji spregovoril o svojih občutkih.

Kaj je povedal, poglej tukaj:

"Moža sem zalotila v trojčku s sosedoma" (pretresljiva izpoved ženske)

Fotogrfije: Profimedia