Veš, kako sta se zaljubila Lora Klinc in Primož Roglič? Izvedele smo VSE o njuni ljubezenski pravljici

Ljubezenska pravljica Lore Klinc in Primoža Rogliča je naša NAJLJUBŠA! Preberi jo! ❤️ 

Veš, kako sta se zaljubila Lora Klinc in Primož Roglič? Izvedele smo VSE o njuni ljubezenski pravljici (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
28. 7. 2021

Danes je Slovenija potočila solze sreče ob novem uspehu Primoža Rogliča. Po nekaj športne smole v zadnjih tednih, danes v Sloveniji verjetno ni bilo oboževalca, ki Primožu zmage ne bi iskreno privoščil. A to še posebej velja za njegovo največjo podpornico, njegovo srčno izbranko Loro Klinc.

Našle smo njuno ljubezensko zgodbo - in ja, postala je naša najljubša! ❤️

Lora je v intervjuju za časopis Delo namreč razkrila, kdaj sta se spoznala in kako sta se zaljubila. 

S Primožem sta se spoznala še pred njegovim vstopom v svet kolesarstva, v času, ko je bil še smučarski skakalec in nadobudni študent Fakultete za organizacijske vede. V tistem obdobju ljubezenska iskrica med njima sicer še ni preskočila, je pa Lora priznala, da sta bila tedaj že zelo dobra prijatelja.

Njuna ljubezen se je začela v času, ko so se Primožu po mislih že podili kolesarski uspehi, in kot pravi Lora, je sprememba športa nanj odlično vplivala.

"Ko je bil skakalec, je ful malo jedel in bil posledično ves čas siten, ko je postal kolesar, pa je, se mi zdi, res našel nekaj, v čemer uživa in zaradi tega je tudi bolj, kako bi rekla, svetel, prijeten," je namreč povedala za prej omenjeni medij. 

Junija 2019 sta Lora in Primož prvič postala starša in se razveselila sinčka Leva, ki tudi zdaj že pridno navija za svojega očka. 

Kakšno je življenje s profesionalnim športnikom in malim otrokom je pred časom razkrila tudi novinarki naše medijske hiše.

"Lev je vedno z mano, čeprav se včasih vprašam, ali mi je tega res treba. A on je vedno prvi. Biti mama je najbolj naravna in nagonska funkcija. Tudi privilegij. A tudi to sem ugotovila šele, ko sem sama postala mama, čeprav mi je moja mama to vseskozi govorila. (smeh) Trudim se, da stvari čim bolj poenostavim. Želim pa si, da si bo zapomnil, da mora biti družina skupaj, da se bo naučil najbolj pomembne stvari iz tega načina življenja," ji je povedala. 

Sicer pa je tudi Lora nadobudna športnica - s kolesarstvom se sicer ne ukvarja, rada pa prizna, da je bila odbojkarica. Tako, kot njena mama, ki še danes trenira mlajše. 

Skupaj po svetu

Lora in Primož sta dve leti skupaj živela tudi v španski Gironi, nato pa pol leta še na Mallorci, kjer sta uživala v času, ko je bila pri nas zima. 

"Šla sva na lastno pest, jaz sem pisala magisterij, on pa je treniral, ni mogel doma čakati na boljše, toplejše vreme. Izkazalo se je za dobro potezo. Kariera vrhunskega športnika traja deset let in v tem času je treba narediti največ, kar je mogoče. Zdaj gre večkrat tudi sam na tekme," je povedala novinarju Dela.

Kako lepo, se strinjaš? 😍

Ko ne tekmujejo, športniki na olimpijskih igrah letos počnejo TO (imamo VIDEO dokaz)

Fotografije: Gregor Bohak, osebni arhiv, Saša Aleksandra Prelesnik, Profimedia