'V javnost grem le enkrat na mesec' (Chrissy Teigen razkrila VSE o tem, kako je biti SLAVEN)

Dokler Chrissy Teigen ni odprla ust, je svet lahko le ugibal. No, zdaj vsi vemo, kako je videti, ko si NORO (noro noro noro) slaven in poročen z Johnom Legendom. 

'V javnost grem le enkrat na mesec' (Chrissy Teigen razkrila VSE o tem, kako je biti SLAVEN) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2020

Saj poznaš Chrissy Teigen, kajne? Model, voditeljica zabavne oddaje Lip Sync Battle in avtorica kuharske knjige. (In seveda žena Johna Legenda.)

Zdaj si se že zagotovo spomnila, da je znana po svojem nabritem jeziku in da na svojih socialnih omrežjih deli čisto vse, kar ji pade na misel (pa čeprav jo to kdaj tepe, ampak njej je čisto vseeno).

Pred kratkim je svojim oboževalcem ponudila možnost, da ji postavijo kakršnokoli vprašanje v zvezi s slavo, in nanje iskreno odgovorila.

Tudi mi smo končno iz prve roke izvedeli, kako je biti slaven. In to na svetovni ravni.

"Dobro je, ker mi je res udobno. Imam odlično življenje, vendar hkrati nič življenja," pove Chrissy. Kot najboljšo stvar izpostavi, da na letalu nihče grdo ne gleda njenih otrok, če jočejo, ampak so do njih še preveč prijazni, za kar misli, da je totalno nepravično glede na to, da so nadležni ravno tako kot preostali otroci.

Si si že prenesla BREZPLAČNI poletni e-Cosmopolitan? Najdeš ga TUKAJ.

Ko že govorimo o letalih, te je verjetno vedno zanimalo, ali tudi slavni tako kot ti hitijo po letališču in lovijo svoj polet. "Obstaja poseben terminal, ki je lociran kilometer od letališča, za katerega je treba plačati članarino. Poskrbljeno je za varovanje in avtomobilski prevoz do letala. Vem. Vem," komentira Chrissy.

Še ena stvar, ki ji je težko verjeti, je to, da se pogosto vozi z Uberjem. Za rojstnodnevna in božična darila ter hrano poskrbi njena asistentka, vendar se zatakne, ko napoči asistentkin rojstni dan in mora za darilo poskrbeti sama. To se Chrissy zdi izjemno smešno.

Kadar se vidi na televiziji, se vedno vpraša: "Zakaj sem oblekla to kombinacijo?" Njeni otroci pa se na vse skupaj sploh ne ozirajo. Sem že omenila, da imajo kar štiri varuške? Brez skrbi, ne delajo vse naenkrat.

Oboževalci so seveda izkoristili priložnost in poskušali izbrskati informacije o njenem privlačnem možu Johnu, ki je s svojim žametnim glasom in romantičnimi skladbicami osvojil že marsikatero srce.

"John zjutraj pusti budilko v kopalnici, medtem ko otrokom pripravlja palačinke, da moram vstati in jo ugasniti. To me zelo razburi," komentira Chrissy, ki dobro ve, da ima njen zakon z glasbeno ikono tudi svoje prednosti.

Ko želi rezervacijo v restavraciji, ne dopušča možnosti, da bi jo zavrnili. "Živjo, Chrissy Teigen tukaj, rada bi rezervirala za dva. Na ime John Legend. Ali imate prosto?" Če rečem le 'Živjo, rada bi rezervirala za dva?' me zavrnejo. Moram reči vse v enem." Z Johnom ničesar ne prikrivata. Pripravljena se je skregati v avtu, doma, na letališču. Kjerkoli. Ni ji mar. Tukaj naleti le na eno težavo. John se ne želi prepirati z njo.

Razkrila je še nekaj skrivnosti izza kulise slavnih. Si se kdaj vprašala, kako je mogoče, da nihče ne izda njihovih telefonskih številk? No, večina jih številke redno menja, medtem ko ima Chrissy enako že kar nekaj let.

Redko kdo bere trače o sebi, če pa zasledijo kakšno res kruto novico o drugih slavnih prijateljih, se vedno pokličejo in preverijo, ali so v redu.

Včasih si želijo, da bi oboževalci prej stopili do njih in vprašali, ali se lahko fotografirajo z njimi, saj se znajo nekateri obnašati precej čudno, preden pristopijo.

Tudi razne prireditve ob podelitvi nagrad niso tako glamurozne, kot se zdijo, pravzaprav so izredno dolgočasne. "Usmerjajo te v sto različnih smeri in kričijo, da se moraš usesti. Pijača ni nikoli dovolj blizu in nekateri so čisto preveč nesramni do ljudi, ki so jih najeli, da napolnijo sedišča," potoži Chrissy.

Vse te informacije je Chrissy med kratkočasenjem razkrila kar prek Twitterja.

"Ali trenutno kakšen upravljavec družbenih medijev nadzira tvoje odgovore?" je vprašal nekdo. Kdo se ne bi nasmehnil njenemu odgovoru: "Definitivno moj publicist. LOL."

Kaj je tisto, zaradi česar se počutiš najbolj krivo? Denar.

Ali si slavni izmenjujete rojstnodnevna darila? Ja, in potem v zahvalo pošljem rože in potem mi v zahvalo pošljejo rože nazaj in potem jih jaz spet pošljem in potem spet oni …

Kaj storiš z vsemi dragimi oblekami? Nosim jih na podelitve in rdeče preproge, a jih moram skoraj vedno vrniti.

Se počutiš varno? Nimam težave z bližino, objemi in dotiki tujcev. Moja hiša pa je varovana trdnjava.

Kako pogosto greš v javnost? Enkrat na mesec ali še manj.

Kaj bi počela, če ne bi bila slavna? Bila bi učiteljica ali pa gospodinja.

So slavni prijazni ali nesramni? Bolj kot so slavni, bolj so prijazni. Sem pa spoznala tudi nekaj bednih ljudi.

Besedilo: Živa Avžner,

Fotografije: Profimedia, Promocijsko Gradivo

Preberi še: Te (zelo MODNE) poletne hlače so letos totalen HIT, saj pristajajo VSEM postavam

Priporočamo tudi: TOP! To je nova služba Meghan Markle in princa Harryja (prinesla naj bi jima MILIJONE)