Utrinki z včerajšnje ZASEBNE zabave SLO košarkarjev (+razlog, ZAKAJ se niso udeležili sprejema)

Uou, fantje so se noro zabavali, in mi jim ne bi mogli bolj privoščiti! 🔥

Utrinki z včerajšnje ZASEBNE zabave SLO košarkarjev (+razlog, ZAKAJ se niso udeležili sprejema) (foto: Instagram.com/@anamariagoltes) Instagram.com/@anamariagoltes
11. 8. 2021

Včeraj se je na Kongresnem trgu odvijal veliki uradni sprejem slovenskih olimpijcev, dogodek pa je v živo spremljalo približno 10.000 ljudi, ki so glasno navijali za uspehe naših športnikov na minulih olimpijskih igrah.

A morda si opazila, da na uradnem sprejemu ni bilo naših (zelo) oboževanih košarkarjev, ki so se iz Tokia vrnili z odličnim 4. mestom.

Razlog?

Košarkarji so istočasno uživali na svoji zasebni zabavi, uradno izjavo o udeležbi košarkarske ekipe na uradnem slavju pa so objavili tudi na Instagram profilu.

Preberi, kaj so zapisali:

"Po več kot dveh mesecih garanja in odrekanja smo bili košarkarji najbolj veseli in ponosni, da smo s predstavami še enkrat več združili celotno slovensko košarkarsko družino. Glede na to, da se klubska sezona hitro približuje, pa si srčno želimo teh zadnjih nekaj dni preživeti še z našimi družinami in najbližjimi.

Se še spomniš Jakove Kaje? PO oddaji se ji je zgodilo nekaj GROZNEGA (TO so vse podrobnosti)

Z njimi želimo preživeti kar največ časa in verjamemo, da nam ne boste zamerili odsotnosti na jutrišnjem sprejemu olimpijcev. Pa saj se kmalu vidimo že na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo."

Utrinki z njihove nore zabave:

Včeraj so se košarkaši v družbi svojih srčnih izbrank torej zabavali na zasebnem dogodku na katerem je pela celo Severina. 

A tole še ni konec razkošja!

Iz Instagram zgodb, ki jih je na svojem profilu delila Adrijana Dimec je razvidno, da se je velika zabava odvijala na prelepem dvorcu Zemono v Vipavski dolini, na katerem kuhalnico vihti z Michelinovo zvezdico nagrajeni chef Tomaž Kavčič.

Zanje je tako pripravil tudi prav posebno sladico, katero je krasila košarkaška žoga.

No, za popoln zaključek večera, pa so obiskovalci lahko uživali tudi v prelepem ognjemetu, ki je razsvetlil nebo nad tem delom Slovenije.

Poglej si ga tukaj:

Poglej to RAZKOŠNO vilo, v kateri Lado Bizovičar pravkar preživlja svoje počitnice (VIDEO)

Fotografije: POP TV