Urška Bačovnik Janša NEPRIČAKOVANO spregovorila o družinskih izzivih (zdaj nam je še bolj všeč)

Ko boš prebrala tole, se boš z njeno situacijo zagotovo poistovetila. ❤️

Urška Bačovnik Janša NEPRIČAKOVANO spregovorila o družinskih izzivih (zdaj nam je še bolj všeč) (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
23. 7. 2021

Zagotovo si se kdaj spraševala, kako se je z izzivi minulega leta spopadala družina prvega moža Slovenije, Janeza Janše. 

V nedavnem intervjuju za Radio Ognjišče sta zakonca Janša odgrnila zaveso skrivnosti in razkrila, kako je bilo v resnici videti njuno družinsko življenje.

Še posebej smo se poistovetile z odgovorom, ki ga je novinarju omenjenega medija podala Urška, in v celoti ga objavljamo spodaj. 

Na vprašanje 'Kako je čas epidemije vplival na njuno družino' je namreč povedala tole':

»Zelo. Ampak ne poznam družine, ki je ta epidemija ni zaznamovala. V dobrem in v slabem. Šola na daljavo, ki je bila zagotovo zanimiva in poučna izkušnja spoznavanja lastnih otrok, je bila tudi naporna. Usklajevanje šolanja otrok in službe je bilo včasih nemogoče.

Mislim, da mame še nikoli nismo tako čakale počitnic kot jih letos. Sem pa po svoje hvaležna za ta čas in to izkušnjo. Marca lani, ko smo imeli prvo zaprtje in bolnikov s COVID-19 skoraj ni bilo, če primerjam z zadnjo zimo, sem bila dva meseca lahko doma z otrokoma in z njima delala 2. in 4. razred.

Rebeka Dremelj NI več rjavolaska! Si že videla njeno NOVO pričesko? 😍

Pravzaprav je ves razred postal ena velika on-line družina. Tudi učiteljice so na nek način vstopile ne samo v razred, ampak v naše domove. Zdelo se mi je, da otroka spoznavam na novo, da ju vidim v drugačni luči, spoznavam njun pogled na šolsko delo, učne navade, stiske in da smo se zato tudi bolj zbližali.

Takega časa za otroka ni bilo nikoli prej in ga verjetno nikoli več ne bo. Ker se nismo družili s praktično nikomer, je bila povezanost med nami še močnejša. Na nek način smo ponovno našli stik. Zdaj smo spet na vrtiljaku. Predvsem ni normalnega časa za sprostitev. Vendar jaz in Janez vsak prosti trenutek, ki ga imava, izkoristiva za otroka. Sta pa fanta zdaj že velika, zelo zabavna, vesela in aktivna družba.«

Si se tudi ti totalno poistovetila z njenim odgovorom? Zapiši nam v komentar na FB! ❤️

Se še spomniš, da je bil Sebastian Cavazza 7 let POROČEN s TO znano Slovenko? 😍

Fotografije: Tibor Golob, Gregor Šajn, Helena Kermelj