Poglej, kakšen umazan boj za skrbništvo doživlja igralka Uma Thurman!

Angelina Jolie in Brad Pitt nista edina nekdanja partnerja v Hollywoodu, ki se bojujeta za skrbništvo. To namreč – morda celo na bolj umazan način – počneta tudi Uma Thurman in Arpad Busson, ki sta se znova znašla na sodišču.

Poglej, kakšen umazan boj za skrbništvo doživlja igralka Uma Thurman! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2017

Pravzaprav smo mislili, da se je umazana bitka za skrbništvo, ki se je razvnela med 46-letno ameriško igralko in modelom Umo Thurman ter 53-letnim francoskim finančnikom Arpadom Bussonom, že zdavnaj končala.

Že septembra 2015 sta na ljubo svoje hčerke namreč dosegla sporazum in zakopala bojno sekiro.

No, zdaj pa se na žalost zdi, da 'vojne' še zdaleč ni konec in da bosta v javnosti oprala še kar precej velik kup umazanega perila!

Igralka in poslovnež, ki naj bi imel pod palcem kar milijardo dolarjev, sta starša štiriletne deklice Rosalind Arushe Arkadine Altalune Florence, katere vzdevek je Luna in zaradi katere sta se nekdanja partnerja spet zapletla v hud spor.

Arpad Umi marsikaj očita in med drugim trdi, da ima igralka resne težave z odvisnostjo od alkohola in tablet.

Po njegovih trditvah redno jemlje tablete proti nespečnosti, depresiji in paničnim napadom.

Ker Arpad meni, da je zaradi tega ogrožen blagor njune hčerke, se je med njim in Umo vnovič razvnel spor, ki ga rešujeta po sodni poti.

Uma je pred nekaj dnevi že pričala na nekem newyorškem sodišču in s seboj prinesla tudi psihološki test, ki je potrdil njeno psihično zdravje.

Arpadu pa v nos ne gredo le domnevne težave z odvisnostmi in prav tako domnevno slabo psihično zdravje njegove bivše.

Očita ji namreč tudi to, da mu nikoli ni vrnila zaročnega prstana, ki ji ga je podaril leta 2008.

Gre za izredno dragocen kos nakita, za katerega naj bi odštel kar 1,5 milijona ameriških zelencev.

Poleg tega naj bi bil bogati Francoz nezadovoljen tudi z malo šolo Saint Ann's v newyorški četrti Brooklyn Heights, v katero Uma 'pošilja' Luno, saj so tamkajšnji učenci po njegovih trditvah umazani in razkuštrani.

To pa še ni vse!

Arpad trdi, da Luna ne sme prespati pri njem in da mu bivša tudi nasploh ves čas preprečuje, da bi preživljal čas s hčerko.

Slavna svetlolaska se je na očitke na svoj račun odzvala s protiudarcem – zatrdila je, da Arpad redno odpoveduje že dogovorjena srečanja z Luno.

Sprti strani sta vse izjave dali ločeno, saj je neka psihologinja navedla, da je njun medsebojni odnos 'strupen' in da se v takšnih okoliščinah v nobenem primeru ne smeta zadrževati v istem prostoru.

Ja, iz velike ljubezni se včasih žal razvije veliko sovraštvo ...

Turbulentno razmerje že od samega začetka!

Uma, ki ima še dva otroka, 18-letno Mayo Ray in 15-letnega Levona Roana, ki ju je povila v zakonu s stanovskim kolegom Ethanom Hawkom, in Arpad, ki ima iz razmerja z avstralsko manekenko Elle Macpherson prav tako dva otroka, 18-letnega Arpada Flynna in 13-letnega Aureliusa Cyja Andreo, sta začela na zmenke hoditi leta 2007.

Njuno razmerje je bilo pravzaprav že od samega začetka precej turbulentno. Junija 2008 sta širnemu svetu naznanila, da sta se zaročila, ob koncu leta 2009 sta se razšla, že nekaj tednov zatem pa sta se pobotala, za kar naj bi bili najbolj zaslužni prav njuni otroci iz prejšnjih razmerij.

Ti nad njunim radikalnim korakom menda niso bili niti najmanj navdušeni in so ju zato prosili, naj vendarle še malo premislita o vsem skupaj.

Njihov nasvet sta upoštevala, premislila o svojem razmerju ... in 'pogrela juho'.

"Da, noseča sem," je Uma govorice o tem, da je v blaženem stanju, februarja 2012 potrdila novinarjem ameriške revije People in dodala, da bo dojenček, ki je bil še kako zelo zaželen in načrtovan, luč sveta ugledal poleti.

"S svojim ljubezenskim življenjem sem tako zadovoljna, kot že dolga leta ne," pa je vsa navdušena povedala v intervjuju za ženski modni mesečnik Harper's Bazaar.

Luna, ki je – v skladu z napovedmi – na svet prijokala julija 2012, je njenemu zadovoljstvu vsekakor postavila piko na i.

Ko se je že zdelo, da je simpatična družinica končno našla srečo, pa sta se Uma in Arpad aprila 2014 še drugič razšla. Tokrat očitno dokončno.

Preberi še: Mesečni horoskop za februar 2017 ali pa poglej nov vroč izsek (beri: seks sceno) iz filma 50 Shades Darker (VIDEO)!