Posnetek, ki je nasmejal svet - Taylor Swift uživa, njen Travis pa izgublja živce (VIDEO)

12. 2. 2024
Taylor Swift je včeraj zvečer končala tedne ugibanj o njeni udeležbi na Super Bowlu. (foto: Instagram/Screenshot)
Instagram/Screenshot

Letošnji Super Bowl je tudi tokrat poskrbel za pravo dramo. 😉

Taylor Swift je včeraj zvečer končala tedne ugibanj o njeni udeležbi na Super Bowlu. Uspešno ji je uspelo odleteti iz tokijske arene v Las Vegas, da bi gledala svojega fanta, igralca ameriškega nogometa ekipe Kansas City Chiefs Travisa Kelca, kako igra na Super Bowlu.

V njenem značilnem slogu je bil njen prihod natančno koreografirana afera, ki naj bi vključevala dve zasebni letali (eno v pripravljenosti, za vsak slučaj), da bi zagotovili, da je pravočasno prispela v Las Vegas. Taylor pa se je tekma udeležila v spremstvu njenih zelo dobrih prijateljic igralke Blake Lively, raperke Ice Spice in Kelcejeva svakinje Kylie. Kamere pa so jo pozneje ujele, kako je pila pivo s svojo dolgoletno prijateljico stilistko iz Nashvilla Ashley Avignone. Ta posnetek je navdušil družbena omrežja, saj je bilo videti, da je Taylor povsem v svojem elementu in sproščeno uživa v tekmi.

Posnetek si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

To pa ni bila edina vroča točka tega večera. Kamere so ujele njenega Travisa Kelceja, kako je kričal na glavnega trenerja Chiefsov Andyja Reida v nedvomno neprijetnem trenutku. Toda nekateri spletni komentatorji so nenavadno naredili še en zelo čuden korak dlje in se oprijeli tega dogodka kot dokaz nogometaševih težav z nadzorom svoje jeze. 

Posnetek si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Today Years Old (@todayyearsold)

"To je zelo moteča podoba Travisa Kelca. Ali smo prepričani, da je Taylor varna ob tem človeku?" so se spraševali. "Če je Travis Kelce tako nasilen pred kamerami, kaj se dogaja, ko je Taylor Swift sama z njim?" je isto misel ponovil še en uporabnik družbenega omrežja X. Kelcejeva vidna frustracija v tem trenutku morda ni bila v skladu z njegovim želenim ugledom "fanta zlatega prinašalca". Toda še vedno ga ne moremo imenovati za nasilneža na podlagi samo enega dogodka. 

Večurna nogometna ekstravaganca se je končala tako, kot so upali številni oboževalci – Swift in Kelce, zmagovalca, sta se na igrišču poljubila. Travisova ekipa je namreč zmagala in s tem narisala nasmeške na obraze številnih gledalcev. Na platnu se je tako predvajala resnična filmska komedija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Kljub "pocukranemu" trenutku pa so bili komentarji večinoma negativni. "Nimam več spoštovanja do njega, potem ko je potisnil trenerja!", "Moralo bi ga biti sram, kako se je med tekmo obnašal do svojega trenerja," se je oglasil nekdo drug. "Njegovo vedenje do svojega trenerja je bilo neprimerno … Sorry, not sorry, vendar mora pokazati spoštovanje. Zelo sem razočarana. 😔 "

Morda te zanima še: Fotografija Zale Djuric, ki nam je vzela dih - poglej, kako čudovito izgleda (FOTO

Preberi tudi: Tina Gaber objavila nov video Roberta Goloba in ne boš verjela, kdo jima dela družbo (FOTO)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije