Kate Middleton objavila še nikoli videno fotografijo, ob kateri se boš čisto raznežila (FOTO)

16. 6. 2024
Kate Middleton objavila še nikoli videno fotografijo, ob kateri se boš čisto raznežila (FOTO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Družinska fotografija je nastala nekje na peščeni plaži, v ozadju pa je videti morje.

Ob neformalnem očetovskem dnevu, ki ga večina držav vključno s Slovenijo obeležuje na tretjo nedeljo v juniju, so na Instagramu valižanskega princa Williama in princese Catherine objavili do zdaj še nikoli videno fotografijo, na kateri je princ skupaj s tremi otroki, ki jih imata s Catherine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

41-letni William na fotografiji skupaj z 10-letnim Georgejem, 9-letno Charlotte in 6-letni Louisom objektivu kaže hrbet in zdi se, da vsi štirje zrejo nekam v daljavo. Fotografija, ki jo je posnela Catherine, je nastala nekje na peščeni plaži, v ozadju pa je videti tudi morje. Ob fotografiji je pripisano: "Radi te imamo, očka, vesel očetovski dan," podpisane pa so kratice imen otrok G, C in L.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Valižanska princ in princesa sta na Instagramu delila tudi fotografijo, na kateri je princ William kot otrok fotografiran skupaj s svojim očetom, takrat še princem Charlesom, danes pa kraljem Karlom III. "Vesel očetovski dan, oče," je zapisano pod fotografijo, podpisana je črka W. Princesa Catherine, ki se že od začetka leta zdravi zaradi raka, se je sicer ta konec tedna prvič, odkar je začela s kemoterapijami, pojavila v javnosti in se udeležila uradnega kraljevega dogodka.

Vir: Metropolitan.si

Preberi še: