Žalostno: Nepričakovan razhod na britanskem kraljevem dvoru, ki je vse popolnoma šokiral

13. 4. 2024
Žalostno: Nepričakovan razhod na britanskem kraljevem dvoru, ki je vse popolnoma šokiral (foto: Profimedia)
Profimedia

Razhod naj bi bil popolnoma nepričakovan in je šokiral širšo javnost.

Peter Phillips, nečak kralja Karla III. in najljubši vnuk pokojne kraljice Elizabete II., se je razšel s svojo dolgoletno punco Lindsay Wallace, poročajo britanski mediji. Sin princese Anne je bil pred zvezo z Lindsay poročen z Autumn Kelly in sicer med letoma 2008 in 2021, par pa je imel skupaj dve hčerki. Po razpadu zakona z Autumn je skočil v resno razmerje z Wallaceovo, ki jo je Phillips celo predstavil svoji babici, kraljici Elizabeti II., preden je monarhinja umrla.

Ne spreglej:

Lindsay Wallace in Peter Phillips.

Lindsay Wallace in Peter Phillips.

Profimedia

Britanski tabloid The Sun zdaj poroča, da se je razmerje končalo, zaradi česar nekateri komentatorji razpravljajo o težavah, ki jih s sabo prinaša članstvo v kraljevi družini, temi, ki jo je na dolgo predstavil že princ Harry. Kolumnist Daily Maila Richard Kay, prijatelj pokojne princese Diane, je zapisal: "Nekateri bodo to videli kot še en primer razmerja v srednjih letih, ki se je žal končalo. Drugi pa bodo videli, da je na poti do družinske sreče članstvo v kraljevi družini vsekakor ovira."

Ne spreglej:

"Za Petra Phillipsa pa je včerajšnja novica, da se je razšel s svojim dolgoletnim dekletom Lindsay Wallace – po agoniji razpadlega prvega zakona – dodatno breme zavedanja, da je bil izmed vseh vnukov kraljice Elizabete on najbolj nesrečen v ljubezni."

Kay je nadaljeval: "Dejstvo, da je bila predstavljena njegovi babici med strelsko zabavo v Windsorju in da ga je spremljala na krstu Lucasa, sina njegove sestre Zare Tindall, v kraljevi zasebni kapeli v Windsor Great Parku, nakazuje, da je bila ne samo stalnica v njegovem življenju, ampak na dobri poti, da postane druga gospa Phillips."

Profimedia

Peter in Lindsay po razhodu ostajata prijatelja, Daily Mail pa navaja, da razlog za razhod ni bila tretja oseba. "Peter in Lindsay sta sprejela težko odločitev, da se razideta, saj sta zaradi službenih in družinskih obveznosti vse manj časa preživela skupaj. Petrove službene obveznosti so pomenile, da je bil pogosto zdoma in je neprekinjeno potoval,” je povedal vir za Daily Mail.

Ne spreglej:


"To je bil šok, saj je večina ljudi mislila, da imata popolnoma trdno zvezo, in to je zelo žalostno. Peter je potoval po vsem svetu in bil izjemno zaposlen, Lindsay pa živi na Škotskem, zato sta se težko videvala,"
je še izpostavil virPar je bil skupaj tri leta in naj bi na britanskem dvoru veljal za zelo trdnega in predanega drug drugemu. 

Lindsay Wallace je stara šolska prijateljica Petrove mlajše sestre Zare Tindall. Obe sta hodili v Gordonstoun, plačljivo šolo v Morayu na Škotskem, ki sta jo obiskovala tudi sedanji kralj Karel III. in princ Filip. Wallace in Phillips sta se zbližala po ponovnem srečanju v šoli, potem ko sta oba doživela nedavni razpad zakona. Njuna zgodba pa je na žalost zdaj končana.

Morda te zanima še: O, joj! Težav za Kate in Williama še ni konec - viri blizu para pravijo, da sta močno zaskrbljena, saj ...

Preberi tudi: Na dan prišlo, kakšno je zdaj v resnici življenje Meghan Markle (tik pred zagonom njenega novega biznisa)