Končnoo! Kraljeva družina le objavila fotografijo, na katero je čakal ves svet (FOTO)

23. 4. 2024
Končnoo! Kraljeva družina le objavila fotografijo, na katero je čakal ves svet (FOTO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Si že videla fotografijo, ki se hitro širi po spletu?

V britanski kraljevi družini je tradicija, da ob rojstnem dnevu otrok njegova starša, valižanska princesa Catherine in njen mož, princ William, v svet pošljeta najnovejšo fotografijo. Danes svoj 6. rojstni dan praznuje najmlajši od njunih otrok, mali princ Louis.

Ne spreglej:

Oboževalci kraljeve družine so se kar načakali, saj je kraljeva družina nekoliko odlašala z objavo nove fotografije malega slavljenca, ki jo je posnela njegova mama, ki se medtem bori z zahrbtno boleznijo - rakom. Običajno jo objavijo že v zelo zgodnjih jutranjih urah ali celo na predvečer rojstnega dne, a tokrat je bilo drugače.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kot lahko vidimo, na portretu princ Louis pozira bos na travniku in je nasmejan do ušes. Nosi karirasto srajco in kratke hlače, kamera pa ga naravnost obožuje. V objavi sta se kraljeva zakonca vsem, ki bodo malemu slavljencu čestitali ob rojstnem dnevu, vnaprej zahvalila za vse dobre želje. "Vse najboljše za 6. rojstni dan, princ Louis! Hvala vsem za vse lepe današnje želje," so zapisali pod objavo.

Naj omenimo, da je ravno princ Louis tisti, ki je na kraljevih dogodkih večkrat v središču pozornosti zaradi svoje otroške razigranosti in navihanosti, saj poskrbi za prisrčne grimase. Najmlajši otrok princa Williama in valižanske princese Catherine se je rodil 23. aprila 2018 v bolnišnici St. Mary, tako kot njegov starejši brat, prvorojenec princ George, in sestra, princesa Charlotte.

Princ George, princ Louis in princesa Charlote

Princ George, princ Louis in princesa Charlote

Profimedia

Vir: Metropolitan.si

Preberi še: Nepričakovano: TA voditeljica POP TV v resnici piše scenarij serije Skrito v raju

Te morda zanima tudi: "Tašči čisto nič ni prav in zdaj od nas pričakuje, da bomo ..." (zapis jezne Slovenke)