Ne boš verjela, kakšno službo je pred pevsko kariero opravljal Baby Lasagna 🤯

15. 5. 2024
Ne boš verjela, kakšno službo je pred pevsko kariero opravljal Baby Lasagna 🤯 (foto: Profimedia)
Profimedia

Priznal pa je tudi, da ga bomo v tej vlogi videli še vedno vsako poletje. In ne, ne gre za neko fensi službo! Kako je skromen, no!

Čeprav hrvaški predstavnik na Evroviziji na koncu ni slavil zmage, se zdi, da je prav Baby Lasagna tisti, ki je letos osvojil srca ljudi po celi Evropi (in morda še širše). Da gre za res veselega, dobrosrčnega in preprostega človeka so priznali že številni nastopajoči na letošnjem izboru za pesem Evrovizije, o teh njegovih lastnostih pa priča tudi podatek o njegovi pretekli službi, o kateri je spregovoril za hrvaški medij Dora HRT.

Ne spreglej:

Profimedia

Kot je povedal v video posnetku, ki je bil na njihovi spletni strani objavljen 1. maja letos, je obiskoval srednjo šolo za turizem in hotelirstvo, v sklopu katere je moral opraviti tudi mesec dni prakse. V tem času je v enem od istrskih hotelov delal na recepciji, opravljal pa je tudi delo sobarice, in kot je dokazal v posnetku, se še kako dobro spomni, kako je treba dobro postlati hotelsko posteljo.

Te zanimajo njegovi prijemi? Poglej si v spodnjem posnetku:

Marko oz. Baby Lasagna je pred svojo glasbeno kariero torej opravljal delo turističnega delavca v hotelu. Čeprav je v posnetku videti, da Marko svoje delo opravlja res dobro, je v posnetku priznal, da njihova nadzornica nad delom srednješolcev ni bila navdušena, zato jih je že prvi dan poslala domov in rekla, naj se čez mesec dni vrnejo le po podpis. Ups.

Marko sicer na koncu zgoraj objavljenega posnetka sicer še prizna, da delo sobarice še vedno opravlja vsako poletje, saj svoji zaročenki Elizabeti pomaga čistiti in pospravljati apartmaje po odhodu njihovih gostov v Umagu. Si predstavljaš, kako presenečeni bodo letos turisti, ko bodo v vlogi sobarice svojega apartmaja videli prav baby Lasagno?

Preberi še: Ali trojček, ki vključuje tvojo prijateljico, res lahko uniči prijateljstvo? To so izkušnje tistih, ki so to storili

Te morda zanima tudi: Če so leta 'le številka', zakaj potem še vedno problematiziramo razmerja z veliko starostno razliko?