TO so stvari, ki jih Teja Perjet počne za svojo čudovito postavo!

Si videla, kako hudoooooo mamica dveh otrok izgleda v kopalkah? Teja, respect!

TO so stvari, ki jih Teja Perjet počne za svojo čudovito postavo! (foto: Instagram.com/perjetteja) Instagram.com/perjetteja
19. 7. 2018

Če tudi ti v teh dneh z zanimanjem spremljaš Cool družinico na njihovih poletnih počitnicah, potem si se zagotvo spraševala po skritem receptu, ki se ga mamica dveh otrok poslužuje za svojo osupljivo postavo!

Si že videla tole fotko iz njihovega letošnjega dopusta?

 

A post shared by perjetteja (@coolmamacitaa) on

Dejstvo je, da Teja v kopalkah izgleda več kot čudovito, in to brez da bi k temu prišteli še dejstvo, da je mamica dveh mladih nadobudnežev!

Da pa nismo edini, ki smo opazili Tejino zavidanja vredno postavo, dokazujejo tudi njene Instagram zgodbe, saj jo je za namige spraševala tudi ena od njenih sledilk.

TOLE je Tejin odgovor na vprašanje o tem, kako ohranja svojo postavo:

Kot je zapisala mlada mamica, za svojo postavo v največji meri krivi srečo, pa tudi neprestano gibanje, ki ga ob dveh malih otrokih zagotovo ni malo, pomanjkanje spanca, dobre gene in prebavo. 

To je torej njen 'skriti recept', kot pa je povedala v enem od minulih javljanj v živo na Instagramu, zdaj vse glasneje zagovarja dejstvo, da najbolje izgledajo ženske, ki se v svoji koži dobro počutijo. Ne glede na kilograme.

In tako je prav. Bravo Teja!

Fotografije: Instagram.com/perjetteja

Preberite še: Kraljica Elizabeta ima za Kate Middleton in Meghan Markle zelo stroga pravila!

Priporočamo tudi: Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo