TO službo opravlja Sandi Škaler, mož Rebeke Dremelj (če si se morda spraševala?)

A dej, no? 🙊 Tega pa nismo vedeli! Pa ti? 😉 

TO službo opravlja Sandi Škaler, mož Rebeke Dremelj (če si se morda spraševala?) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
31. 8. 2022

Da Rebeko Dremelj že vse od njenih začetkov leta 2001 budno spremljajo slovenski mediji ti je verjetno. jasno kot beli dan. 🙊 Prav zato nam verjetno ni potrebno posebej pojasnjevati, kakšna je njena karierna pot, imamo prav? 

Če pa vseeno potrebuješ hitro osvežitev spomina, si lahko TUKAJ pogledaš, kako je v resnici začela svojo kariero (in ne, ne z glasbo). 

Rebeka je od tedaj zabeležila reeeeees številne uspehe, tako na glasbenem, kot tudi na poslovnem področju, na en del svojega življenja pa je, kot pravi, še posebej ponosna, ... na svojo družino. 😍

Kako le ne bi bila! Poglej, kako so lepi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Rebeka je večno zvestobo leta 2011 namreč obljubila tedaj dolgoletnemu partnerju Sandiju, s katerim sta se leta 2012 razveselila prvorojenke Šajane, družinici pa se je leta 2016 pridružila še deklica Sija.

Te zanima, s čim se ukvarja Rebekin mož Sandi?

Njen največji oboževalec je po poklicu vulkanizer, na podlagi podatkov, ki so vsem dostopni na spletu, pa ima v Brežicah svoje vulkanizerstvo in avtoservis, ki ga je odprl leta 2005.

TAKO se je začela njuna ljubezen:

Kot sta povedala v minulih intervjujih, se je njuna ljubezen začela na valentinovo leta 1999, ko jo je peljal na prvi zmenek v Zagreb. Kako lepoooo, se strinjaš?

Se spomniš Juretove Lee Bertoncelj (LPD)? TAKO je videti po DRASTIČNI lepotni spremembi

Fotografije: POP TV, Primož Predalič