TO je razlog, zakaj Saša Lendero in Miha Hercog še vedno nista objavila poročnih FOTK

Tudi ti neprestano pogleduješ proti profiloma Saše Lendero in njenega Miha ter iščeš fotke z njune sanjske poroke? To 👇  je razlog, zakaj jih še vedno nismo videli!

TO je razlog, zakaj Saša Lendero in Miha Hercog še vedno nista objavila poročnih FOTK (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
24. 6. 2021

Pretekla sobota je bila za Sašo Lendero in Miho Hercoga, ki sta skupaj že 20 let, nekaj resnično posebnega. Pa ne le zato, ker sta si na ta dan obljubila večno zvestobo, ampak ker sta s svojimi poročnimi fotkami naredila velikodušno delo.

Nekaj utrinkov s poročnega slavja smo sicer uspeli ujeti na družabnih omrežjih njunih slavnih svatov, med katerimi so bili tudi Damjan Murko, Jasna Kuljaj, Domen Kumer, Špela Grošelj, Jože Potrebuješ, Zvezdana Mlakar in mnogi drugi.

Uaaaau! TAKO sanjsko poroko je imela Saša Lendero (imamo FOTKE!)

A uradnih fotografij in fotografij para do danes še ni bilo na spregled. Tudi Saša in Miha sta bila na svojih družabnih omrežjih zadnje dni zelo skrivnostna, saj na profilih nista objavila niti enega utrinka z njunega srečnega dne, zdaj pa je končno jasno tudi, zakaj.

TO je nameč razlog, da slavni par ni objavil nobene fotke:

"Najlepša hvala za premnoge čestitke in lepe misli ob najini poroki!!! Zelo so naju ganile in razveselile! Mnogi ste me spraševali, kako, da ne objavim nobene slikice iz najinega dragocenega dneva ... Želela sva si, da bi najin dan prinesel nekaj dobrega še komu drugemu, ne le nama," je včeraj zapisala pod spodnjo objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

V nadaljevanju je razkrila, da sta se prve fotografije s poroke odločila ekskluzivno prodati slovenskemu tabloidu, in sicer v korist Društva Viljem Julijan.

"Starša @ninabezensek in @soulgregartist kljub neizmerni bolečini ob izgubi svojega prelepega sinčka Viljema Julijana nadaljujeta poslanstvo in vodita društvo za neozdravljivo bolne otročke in ves čas denarno pomagata družinam z enako kruto usodo. Želela sva si vsaj malo pomagati! Upam, da razumete in se strinjate z najino odločitvijo. Poroka je bila prelepa in več utrinkov bova z @mihael_hercog z vami delila v prihodnjih dneh."

Kako plemenito dejanje, bravo!! 🥰

Tudi Cosmo uredništvo vama iz srca čestita in vama želi vse dobro v zakonu!

Preberi še: Kaaaj?? Harry in Meghan dojenčici Lilibet že postavljata SPLETNO STRAN!?

Priporočamo tudi: Po anonimnem pismu se je našemu uredništvu oglasil še Gregor Čeglaj (in povedal TO)