TO nenavadno ime je za svojo hči izbral Petar Grašo (100% bo pristalo na seznamu NAJ imen 2022)

Če si v veselem pričakovanju (ali pa to načrtuješ), potem tega imena nikakor ne smeš zamuditi. 

TO nenavadno ime je za svojo hči izbral Petar Grašo (100% bo pristalo na seznamu NAJ imen 2022) (foto: Simone De Luca) Simone De Luca
25. 5. 2022

Po poročanju hrvaškega medija RTL Exkluziv se bo 23. julija rodila hči Petra Graša in njegove žene Hane, slavni parček pa naj bi imel za deklico že izbrano ime.

Ugibanja o imenu so krožila, vse odkar je v javnost pricurljala novica, da bosta zibala, zdaj pa je končno znano, kaj sta izbrala.

Deklico naj bi poimenovala Alba.

Petar in Hana sta se poročila februarja, nevesta pa je blestela v čudoviti vintage poročni obleki z dolgimi damskimi rokavicami. Usodni "da" sta mladoporočenca izrekla v cerkvi svetega Dominika v Splitu.

Glasbenik je bil pred tem kar 24 let v zvezi z Danijelo Martinović, novica o njunem razhodu pa je bila za marsikoga pravi šok. A kot pravi Grašo, sta ostala v dobrih odnosih. 

"Med nama ni nejasnosti, ostala sva v dobrih odnosih. Člankov o naju, ki so se v preteklem obdobju pojavljali v medijih, pa ne bi komentiral. Zanimajo me mnenja strokovnjakov. Ko mi na primer rečejo, da sem zamočil, poskušam to popraviti, nisem pa pozoren na komentarje tistih, ki si mnenje o meni ustvarijo na podlagi člankov, ki jih redko berem. Sicer tudi takrat nimam težav s sovražniki."

Povzeto po Zadovoljna.si

Preberi še: Družina Boštjana Romiha sledi posebnemu prehranjevalnemu režimu (zato so videti tako dobro!)

Priporočamo tudi: Pretresljiva izpoved Nine Osenar: "V zadnjih letih sem dvakrat zrla smrti v oči"