Tjaša Kokalj Jerala: Poglej, kako (HUDO!) je videti njen dan

Že tako polno zasedena simpatična Tjaša Kokalj Jerala ima zdaj ob dveh hčerkicah še toliko bolj natrpan urnik. Poglej, kako je videti njen dan od jutra do večera.

Tjaša Kokalj Jerala: Poglej, kako (HUDO!) je videti njen dan (foto: Instagram.com/@TjašaKokaljJerala) Instagram.com/@TjašaKokaljJerala
26. 2. 2018

6.00 Če me punčki ne zbudita prej (včasih se katera odloči, da je okoli 5. ure lačna), me prebudi zvonec budilke. Vstanem, grem v kopalnico, si dam v oči leče in grem pogledat hčerkici. Če še trdno spita, si v kuhinji naredim kavico in dam kužkoma hrano. V miru popijem prvo kavico in se malce uredim.

6.30 Sprehod z Medom in Kukijem. Dvojčici ponavadi še spita, doma ju popazi mož.

7.00 Klemen odide v službo, jaz pa začnem z jutranjo nego dvojčic in prvim hranjenjem, ki traja približno uro in pol.

8.30 Ko končam s hranjenjem, si naredim zajtrk in prezračim en del stanovanja. Punčki ponavadi spita skoraj do 10. ure, jaz pa do takrat pišem, odgovarjam na sporočila, fotografiram za aktualna sodelovanja ipd.

10.00 Sledi hranjenje številka 2. Ponavadi ju takrat iz njune sobice prenesem v dnevno sobo, da smo skupaj in kasneje prezračim še drugi del stanovanja.

12.00 Razgibavanje oziroma mini telovadba. Izvajamo vaje, ki so potrebne za ekstremno nedonošene otroke. To traja kakšno uro, potem si vzamem nekaj časa tudi za svojo telovadbo oziroma raztezanje, nato pa je čas že za 3. hranjenje v dnevu. Če je zunaj lepo vreme, gremo za dobro uro na sprehod, telovadbo pa prestavimo na popoldansko uro.

14.30 Kosilo. Pokličem moža, da skupaj pojeva. Ti kratki, a sladki skupni trenutki mi veliko pomenijo, zato poskušava vsak dan skupaj kositi.

15.00 Če imam še kaj dela in punci spita, izkoristim proste minute za to, ali pa jih enostavno preživim s hčerkama. Jima pojem, se 'pogovarjamo', malce že igramo z mehkimi igračkami, ...

16.00 Spet hranjenje. :)

18.00 Večerni sprehod s kužkoma. Tu se z možem menjavava. Včasih pa izkoristim ta čas, ko on popazi na deklici, da grem v trgovino in po nujnih hitrih opravkih.

19.00 Zadnje hranjenje. V kolikor mi Klemen pomaga, zaključimo v roku kakšne ure. Punčki položiva v posteljici, jima zapojem uspavanko, po kateri kmalu zaspita.

20.00 Čiščenje stekleničk, cucljev in sterilizacija. Večerno brskanje po družbenih omrežjih, lahka večerja in skok na kavč, kjer z možem preživiva večer skupaj ob kakšnem filmu ali humoristični nanizanki. Včasih ta čas likam otroške cunjice ali odgovarjam na pošto.

23.00 Puncama ugasnem nočno lučko, ju pogledam, nato pa tudi sama padem v posteljo.

Pripravila Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Instagram.com/@tjasa_kokalj_jerala

Preberi še: Mojca Fajs iz The Biggest Loser Slovenija presenetila z neverjetno preobrazbo!

Priporočamo tudi: Za trenutek pozabi na Dakoto in njen vroč tatu na rami! TO je zadnji trend med tatuji