Tinkari Fortuna (Bepop) se je življenje postavilo na glavo, sprejela odločitev in začela znova

Ko je Tinkara Fortuna sprejela odločitev, o kateri je razmišljala že dolgo, se ji je življenje popolnoma postavilo na glavo. 

Tinkari Fortuna (Bepop) se je življenje postavilo na glavo, sprejela odločitev in začela znova (foto: Arhiv Pop tv) Arhiv Pop tv
21. 6. 2022

Tinkaro Fortuna verjetno poznaš kot članico priljubljene skupine Bepop, a v resnici se ukvarja še z marsičem drugim.

Pred kratkim se je na primer podala na pot v Mehiko, kjer je predstavila svojo otroško knjigo v španščini. Ob vseh projektih je težko najti čas zase in ostati aktiven, a je našla rešitev.

Leto 2018 je bilo za Tinkaro prelomno. Njeno življenje se je spremenilo iz predvidljivega v odkrivanje neznanega, a kot pravi, se je tega veselila. 

"Pustila sem redno službo in se podala na svojo podjetniško pot, predvsem pa sem začela delati in se ukvarjati v večini s projekti, ki me veselijo."

Prej predvidljiv urnik se je spremenil v razburkanega, saj si je morala sama organizirati dneve in včasih delati tudi zvečer, ali takrat ko so ostali že uživali v prosti dneh. Podjetniška pot je vse prej kot lahka. 

"Znam se tudi ustaviti, zadihati, umiriti misli ter organizirano pluti čez sicer zelo pestre dneve, ki jih zahtevata podjetništvo in velika družina," razkrije svoj recept. 

Bine Volčič razkriva, kako si doma pripravi zeleno solato (če nimaš idej, kaj točno narediti)

Sprejela je še eno dobro navado, ki vas bo presenetila: "Od 1. 1. 2020 ne pijem več alkohola. Pa ne zato, ker bi prej pretiravala, ampak enostavno spoznaš, da je to čisto nepotrebno in odveč v življenju." 

Kaj pa sprostitev in zabava? Energična mati treh hčera najde čas tudi za to. Najraje se sprošča ob dobri knjigi, lahkotnem sprehodu in s plesom. "Sem zelo družaben tip človeka, obožujem ljudi, pa vendar z leti vedno bolj uživam tudi v tišini in samoti." Svojo družino rada razveseljuje tudi s kuhanjem, vsi pa so ljubitelji testenin na različne načine. 

Njen najljubši poletni kotiček, ki jo napolni z energijo, se ne nahaja prav daleč: v Savudriji preživlja čas s svojo družino in uživa v lepih trenutkih. Na dopust pa se nikoli ne odpravi brez "kopalk, brisače in knjige," doda. 

Preberite več na Aktivni.si

Fotografije: Aleš Bravničar, POP TV, Primož Predalič, Profimedia