Tina Gorenjak razkrila PRAVO resnico o plačah TV igralcev v Sloveniji

V televizijskih serijah živijo luksuzno življenje, v resnici pa ...

Tina Gorenjak razkrila PRAVO resnico o plačah TV igralcev v Sloveniji (foto: Instagram/Tina Gorenjak) Instagram/Tina Gorenjak
8. 10. 2019

Naša priljubljena igralka Tina Gorenjak, ki smo jo še posebej vzljubili v pretekli sezoni šova Zvezde plešejo, trenutno snema novo serijo z naslovom Najini mostovi, ki jo bodo predvajali na Pop TV.

In če v omenjeni seriji Tinin lik uživa v luksuznem življenju, pa je resnica slovenskih televizijskih igralcev vsej prej kot takšna!

Kot je pred dnevi (med vrsticami) razkrila na svojem Instagram profilu ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial) on

... so honorarji naših televizijskih igralcev očitno precej skromni.

"'Naš družinski avto.' 😄 Mhhhhmmm. V TV seriji, seveda. Dvomim, da si kateri koli od slovenskih igralcev lahko privošči Jaguarja. 😄😃😀 Kitajski turisti na gradu so pa itak mislili, da snemam reklamo za Jaguar," se glasi njen zapis pod zgornjo fotografijo. "Res se mamo lepo in uživam v vsaki minuti snemanja in ustvarjanja nove TV serije Najini mostov," je na koncu še dodala Tina.

Kot je nato povedala za portal Žurnal24, ne gre za škandalozen zapis, ampak z njim želi le razbiti stigmo o tem, da slovenski igralci služijo ogromne vsote denarja.

"Pri nas je igralski poklic normalen poklic z normalnimi zaslužki. Ljudje mislijo, da gre za enormne vsote in da igralci živimo na veliki nogi, tako kot igralci v tujini, a to ne drži. Sicer pa je bil moj zapis namenjen temu, da povem, da ta poklic opravljam iz ljubezni, sploh če gre za super soigralce in ekipo. Če bi bila motivacija denar, tega ne bi počela," je priznala.

Za razliko od igralcev, pa naši glasbeniki očitno služijo precej več!

Kot smo poročali že tukaj, je najbogatejša izmed njih, Natalija Verboten, preteklo leto zaslužila več kot vrtoglavih pol milijona evrov!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten) on

A Natalija zneska v celoti seveda ni zaslužila le s svojimi glasbenimi nastopi (mimogrede, zanje naj bi računala med 1500 in 3000 evri), temveč je za znesek v veliki večini zaslužno podjetje, ki ga imata z možem. 

V Sloveniji moraš – za razliko od tujine – očitno poleg igralske oziroma pevske kariere imeti tudi redno službo, da bi lahko spodobno živel. 🙊 Kakšna škoda, ko pa Slovenija premore toliko talenta, ki ga pogosto veliko premalo cenimo!

Preberi še: Našli smo fotografijo, kako je videti Tanja Žagar takoj, ko se zbudi

Priporočamo tudi: Teja in Jani priznala, da to 👇 ni bila PRAVA poroka - na skrivaj sta se poročila že PREJ, in to je VSE, kar vemo!