Se tudi ti sprašuješ, zakaj se sanjski Gregor poljublja z VSAKO? 🌹 Izvedeli smo TOLE!

Si pričakovala, da se bodo strastni poljubi začeli izmenjevati tako hitro? Mi sploh ne! 🙈

Se tudi ti sprašuješ, zakaj se sanjski Gregor poljublja z VSAKO? 🌹 Izvedeli smo TOLE! (foto: POP TV) POP TV
4. 5. 2021

Že res, da je Sanjski moški postregel z obilicooo drame, a dočakali smo tudi prve in predvsem zelo strastne poljube!

Če je Gregor na zmenku z zgovorno Pio iz Ljubljane deloval rahlo sramežljivo in se prvi poljubček ni zgodil, se je na vseh ostalih izkazalo, da je Sanjski moški brez dvoma pristaš poljubljanja na prvem zmenku.

Strasti si je tako pred kamerami izmenjeval že s kar tremi dekleti, določene tekmovalke pa so se ob tem (morda kar malce upravičeno?) spraševale, ali bo "potestiral" vse, ki jih ima na izbiro.

V tujini je sicer tako hitro in pogosto izmenjevanje poljubov že kar ustaljena praksa, v ameriškem Sanjskem moškem tako zadnjih nekaj sezon prvi poljubček pade že ob čisto prvem srečanju, ko niti vsa dekleta še dodobra niso stopila iz limuzine. 

A dejansko obstaja znanstvena razlaga, zakaj Gregor (in vsi ostali Sanjski moški) ravnajo pravilno, ko "preizkušajo teren"!

Strokovnjaki za odnose in ljubezen namreč pravijo, da ti poljub na prvem zmenku lahko prihrani velikooo časa in truda. Je namreč nesporen pokazatelj parčkove prave kemije, pomaga torej določiti, ali se lahko odnos razvije v nekaj romantičnega ali bo na neki točki ostal zgolj platonski. Glede na to, da Gregor s svojimi dekleti nima časa na pretek, je torej poljubljanje dober kriterij, s pomočjo katerega se bo lažje odločil o svoji zmagovalki. Tole je precej smiselna razlaga, se strinjaš?

Kaj praviš? Bi se Gregor moral zadržati in se nehati poljubljati s čisto vsako, ali dela prav?

Fotografiije: POP TV, Giphy

Preberi še: TO je znani Mariborčan, s katerim je bila poročena Carmen iz Sanjskega moškega

Priporočamo tudi: TO službo v resničnem življenju opravlja sanjski moški Gregor Čeglaj (kaaaaaj?)