Inja Zalta pojasnila, ZAKAJ za denar najprej ni vprašala svojih staršev

Se strinjaš z njenim razmišljanjem? 🧐 Zaupaj nam v komentar! 👇

Inja Zalta pojasnila, ZAKAJ za denar najprej ni vprašala svojih staršev (foto: Pop TV) Pop TV
27. 3. 2020

Ogromno ljudi je prelepi slovenski igralki ob njeni prošnji na pomoč srčno pomagalo, mnogi pa so bili nad njenimi prošnjami naravnost zgroženi!

Inja Zalta je teden dni nazaj objavila zdaj viralen posnetek, v katerem je prosila svoje sledilce in dobre ljudi, da ji priskočijo na pomoč, saj je v Los Angelesu ostala brez vsega. 

Lepotici so na pomoč priskočili mnogi, med drugim tudi njeni igralski kolegi in slovenska glasbenica Saša Lendero. Žal pa se je našlo tudi veliko ostalih ljudi, ki so mladi igralki namesto pomoči prispevali že skoraj grozilne komentarje.

V bran si je sicer stopila kar sama, saj je zapisala:

"Očitno sem nekaterim od vas razbila sanje o mleku in medu, ki se cedita v zabavni industriji in v Ameriki. Cena preživetja v takem mestu je zelo visoka. Stvari so videti navzven zelo lepe - in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso."

Odgovorila pa je tudi na vprašanje, zakaj pred objavo posnetka za pomoč ni prosila svojih staršev Tole je zapisala:

"Hvala hvala vsem neskočno za vsak evro!!!!!!!!!❤️Tole ni blo lahko in je zelo izven comfort zona. Nisem si nikoli predstavljala da bo takšna situacija. Ne bi tega naredila, če ne bi rabila. Lažje je vsakemu dati za kavico, kot pa da prosim svoje bližnje za denar. Vedno mi je bilo težko sprejemati pomoč. Vsi smo ranljivi, vsi imamo vzpone in padce. Ni lahko tukaj. Trenutno sem tako zelo nervozna, ne vem ali je bila to prava odločitev ampak glej, zakaj pa ne? Share the love! :)"

Preberi še:

Podprl pa jo je tudi znani slovenski glasbenik Jan Vaukman – Vauks, ki je njen video pokomentiral kar na svojem Youtube kanalu. 

Poglej, kaj je v precej čustvenem videu o Inji povedal Vausk:

Že na samem začetku videa ji je stopil v bran z besedami:

“Situacija mora biti res huda, da ne vidi drugega izhoda, kot da javno prosi za denar. Videti je, da jo je sram. Že ko pomislim na to, me je sram, kaj šele, da bi objavil in prosil za denar, ker sem v situaciji, iz katere ne vidim izhoda. Morala je požreti ponos, ego, samozavest. Vsa čast, ne bi imel jajc tega narediti.”

Jan pa je tudi sam čustveno priznal, da se mu je pred leti zgodila podobna situacija in je ostal brez strehe nad glavo, zato Injino stisko še kako zelo razume. Njemu so takrat pomagali prijatelji, najbolj pa mu je ob strani stal oče, ki mu je streho nad glavo nudil vse dokler se ni pobral nazaj na noge.

Poudaril je še, da je takrat preživljal res težke čase in kaj takega ne privošči nikomur, saj je to zanj pomenilo čisto dno. Vauks je izpostavil še dejstvo, da se vsi negativneži tako grdo spravljajo na igralko izključno zaradi tega, ker je slavna osebnost. V primeru, da bi šlo za nekoga, ki ni medijsko izpostavljen, bi ljudje pomagali z veseljem, v njenem primeru pa si rečejo: "Saj je zvezda, saj ima denar!"

Vsem ljudem, ki so se tako negativno spravili na Injo, je še sporočil:

"Ni se 'kul' smejati tuji nesreči. Danes je ona, jutri sem lahko jaz. Dajmo enkrat biti bolj pozitivni."

Z Vauksom se popolnoma strinjamo, Inji pa želimo vse dobro! 👏🏻

Fotografije: Pop TV, GIPHY

Preberi še: Uau! TOLIKO donacij je Inja Zalta zbrala v samo 2 dneh

Priporočamo tudi: Uresničili so se strahovi kraljeve družine! Za koronavirusom zbolel princ Charles (to je VSE, kar vemo!)