Je slovenski Sanjski moški zrežiran? Tekmovalka brutalno iskreno razkriva resnico

Preveri, kako se je odzvala. 

Je slovenski Sanjski moški zrežiran? Tekmovalka brutalno iskreno razkriva resnico (foto: POP TV) POP TV
28. 4. 2021

Tekmovalke za srce Sanjskega moškega so se že dodobra predstavile širni Sloveniji, mnoge svojo izkušnjo zelo odprto delijo tudi na ...

... družabnih omrežjih, kjer radovednim oboževalcem in gledalcem prijazno pojasnjujejo celoten potek snemanja, ki je trajal dobra dva meseca.

Izjemno pogosto vprašanje, ki so ga dekleta deležna, je seveda tisto, ali je resničnostni šov spontan in pristen ali je zrežiran. Le kdo se ob vsej tej drami ne bi spraševal podobnega, kajne?

Poglej si kandidatke in zakulisje resničnostnega šova Sanjski moški:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Gavrič 🐲 (@piuskabby)

Ker je še posebej originalna, ameriška različica "The Bachelor" znana po tem, da je vse skupaj res zelo zrežirano, producenti celo tekmujejo med sabo, ...

... kateremu bo uspelo kar se da dramatično urediti pridobljene posnetke, je dvom med gledalci seveda upravičen, a pri nas smo, vsaj po besedah deklet sodeč, precej daleč od tega!

Kaja Casar, ki je Gregorja ob prvem srečanju očarala z nogometno žogo, je tako na svojem Instagramu povedala:

"Lahko povem, da res ni bilo zrežirano. Vse, kar smo oziroma sem povedala, sem povedala zato, ker sem to hotela in ne zato, ker bi mi kdo to narekoval. Tudi drama in vse te stvari niso zrežirane, so realne. Seveda je prišlo do nekega prepiranja, ker če je v hiši 18 punc, je to 18 različnih mnenj in se vedno pač ne moremo strinjati glede vsega. Naši pogovori niso zaigrani." 

Fotografije: Pop TV

Preberi še: Kako, prosim? TA znana Slovenka je bila kar 2 leti dekle sanjskega Gregorja Čeglaja

Priporočamo tudi: Enkrat lahko ugibaš, katera tekmovalka Sanjskega moškega ima VROČ OnlyFans profil 🔥