Tako Sanja Grohar izgleda popolnoma brez ličil!

Nam je v vsakem primeru všeč! ❤️

Tako Sanja Grohar izgleda popolnoma brez ličil! (foto: Instagram.com/theycallmebambam) Instagram.com/theycallmebambam
18. 6. 2018

Kljub temu da Sanjo Grohar največkrat vidimo do potankosti urejeno, smo tokrat našle fotografijo zvezdnice popolnoma brez ličil.

Fotografijo je na Instagram stories objavila kar sama in s tem pokazala, da se v svoji koži odlično počuti. Bravo punca!

TO je fotografija Sanje Grohar brez ličil, ki jo je delila na Instagramu:

Sanja je v preteklosti sicer večkrat priznala, da najbolj uživa prav v trenutkih, ko ji ni potrebno misliti na to, kako izgleda.

"V bistvu sem najraje 'komot' v trenirki ali džinsu. V svetu mode sem že dolgo; naj­prej sem začela kot model ter manekenka in po toliko fotografiranjih, revijah, pri­reditvah, na katerih moraš biti vedno urejen, v petkah, s popolno pričesko, ni nič lepšega, kot obleči kaj udobnega, luštnega, imeti na sebi čim manj ličil in lase brez elastik, lasnic, lakov," je pred časom povedala novinarki revije Story.

"To ne pomeni, da nisem urejena, je pa pomembno, da se počutim dobro."

Prav zato ne preseneča, da omenjena objava brez ličil ni prva, je pa zato v času, ko je kampanija o sprejemanju samih sebe še kako aktualna, toliko lepša popestritev sicer popolnih Instagram časovnic domačih in tujih estradnic.

Že leta 2011 je na primer na Facebooku delila podobno fotografijo in pod njo zapisala:

"Ok danes je očitno dan ko lahko punce pokažemo da ne lepimo samo 'perfect make up' slikic ampak upamo pokazati, kakšne smo zjutraj, ko se zbudimo ob svojem dragem, takrat ko smo zanj najlepše."

Fotografije: Osebni arhiv, Instagram.com/theycallmebambam

Preberi še: Horoskop: Kakšnega partnerja potrebuješ glede na tvoj astrološki znak

Priporočamo tudi: Si že videla fotografijo Meghan Markle, o kateri te dni govori ves svet?