TAKO lepe (in praktične!) so letošnje najljubše kopalke Ule Furlan

Ula Furlan ima letos (poleg Tare Zupančič!) daleč najlepše in najbolj praktične kopalke! Poglej jih.

TAKO lepe (in praktične!) so letošnje najljubše kopalke Ule Furlan (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
18. 8. 2018

Ula Furlan nam je razkrila, da je med izbiranjem kopalk za letošnjo poletno sezono odkrila ene nadvse zanimive, ki se lahko uporabijo tako v morju kot na kopnem ob nočnih sprehodih v morju.

To so Uline letošnje popolne kopalke, kot piše revija Nova:

"Svoje najljubše letošnje kopalke sem srečala pa kar v modni trgovini H&M, so enodelne, zelene barve in odlično funkcionirajo ob skoku na glavo s pomola, ker ostanejo v celem kosu na telesu in pljusk ne odplakne hlačk ali nedrčka," pove Ula v smehu.

"Po drugi strani pa v kombinaciji s krilom ali kratkimi džins hlačami lahko delujejo kot bodi in jih brez težav nosim tudi v mesto – popoldne ali zvečer."

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Medijsko vsestranska lepotica in televizijska Ula Furlan, hči medijsko znane televizijske dive nacionalne televizije Miše Molk, velja za dekle, ki je le stežka pri miru. A letošnje poletje je drugačno, no, vsaj tako pravi Ula, ki so jo novinarji naše hiše zmotili na oddihu pri sosedih na Hrvaškem.

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

"Letošnje poletje je nekoliko drugačno, predvsem zato, ker je precej spontano in brez vnaprejšnjega načrta. Vse sveže službeno poslovne aktivnosti so se namreč 'prepakirale' v zaton poletja in začetek jeseni, tako da po dolgem času lahko v svojo dušo in telo stisnem nekajtedenski počitek in plovbo misli," razkrije Ula in nadaljuje …

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

"Že pred poletjem sem bila neskončno srečna, da me je slovenski režiser Alex Cvetkov angažiral za eno izmed glavnih vlog v njegovem kratkem filmu, s čimer sem se vrnila k enemu svojih najljubših poklicev."

Prav v igralski smeri, jo izzivi čakajo tudi jeseni, ko se pripravlja na vlogo v novi igrani seriji. V vsem tem vmesnem času pa si Ula polni baterije, dobro je, kakovostno počiva, plava, potuje predvsem po hrvaških otokih in se uči biti na novo sama s seboj.

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

"Najverjetneje je tudi zato med mojimi bralnimi sopotnicami na dopustu pristala knjiga z naslovom The subtle ar tof not giving a f*ck, ki na trenutke povsem 'on point' način opisuje in motivira k razmisleku in delovanju z zavedanjem, za kaj je vredno gristi si nohte, stiskati ustnice in zatisniti oči ob krču v želodcu in cmoku v grlu in kdaj in kako preprosto reči ne in se postaviti na stran lastnega dobrega počutja," razloži lepotica.

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Stik z morjem pa ji je vedno polnil srce in pogosto se je ob pomanjkanju vonja po borovcih in ležanja na brisači v Ljubljano vrnila bolj oranžna kot polna energije.

"Zato letos intenzivno izkoriščam vsak prosti trenutek, da bo notranji in delovni zagon za prihajajočo jesen čim boljši," še pove.

Pripravil Alojz Petrovčič za revijo Nova
Za splet priredila Ana Murn
Fotografije: Primož Predalič, PrtSc revija Nova, 

Preberi še: Kako je Ula Furlan videti brez Make up-a? in Lepotni trik, ki te bo rešil mastnih las (na potovanju)

Priporočamo tudi: "Bila sva popoln par z eno samo napako - on je GEJ!!!" (iskrena izpoved)