Kaaaaj? TA znana Slovenka je NOVEGA partnerja spoznala med tem, ko je bila noseča z drugim

Preberi, kako se je razpletel tale ljubezenski trikotnik, o katerem bi le redki spregovorili s takšnim pogumom.

Kaaaaj? TA znana Slovenka je NOVEGA partnerja spoznala med tem, ko je bila noseča z drugim (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2022

Voditeljica in avtorica televizijske oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer je razkrila svojo osebno zgodbo in spregovorila o ločitvi od partnerja, kmalu po tem, ko se jima je rodil otrok.

Za Žurnal24 je povedala, da je zdajšnjega novega partnerja spoznala med nosečnostjo, skupaj pa sta zaživela že leto dni po tem, ko se jima je z bivšim rodila hčerka.

Ob tem je poudarila, da razhod ni bil prežet z jezo in zavistjo, temveč sta se razšla povsem prijateljsko.

O svojem nekdanjem partnerju je povedala, da je čustveno zelo inteligenten, drug do drugega pa sta vedno bila iskrena.

Poudarila je, da sta bila dobra partnerja, svoj odnos pa sta začela in končala na prijateljski bazi. Kot par sta bila skupaj sedem let, zdaj ju skupaj še vedno veže tudi starševstvo. Žiga je bil sicer prisoten tudi pri porodu doma.

»Nisem mogla verjeti, kaj se je zgodilo. Pred mano je stal partner in jokal. Jaz pa ne! Bila sem povsem prisotna in kar nisem mogla verjeti, kaj se je zgodilo,« se je spominjala najlepših trenutkov v svojem življenju. 

Jasmina naj bi Marka, zdajšnjega partnerja, spoznala, ko je prišel na razgovor za delo. Iskrice so menda kar letele po zraku. Postala sta sodelavca, pa tudi življenjska partnerja.

Težak razhod iz preteklosti

O veliko težji preizkušnji in razhodu s partnerjem, ki je bil do nje nasilen pa je sicer pred časom spregovorila tudi za Ono Plus. Na vprašanje o tem, kaj ji je v življenju prineslo največjo samozavest, je namreč odgovorila:

»Izkušnje, da te vse, kar te ne ubije, okrepi. Eden najtežjih trenutkov je bil razhod z nekdanjem partnerjem, ki je bil psihofizično nasilen do mene, in ko sem se v trenutku ob prepoznanju njegove nezvestobe odločila, da grem, me je po vrnitvi iz službe čakala zamenjana ključavnica.

Nisem mogla priti do svojih stvari, ostala sem brez vsega, pri 21 letih. Tedaj me je zadelo spoznanje, da mi lahko vzameš vse, ne moreš pa mi vzeti »sebe«, bistva. In življenje, ki ga danes živim, je lepo.« 

Povzeto po micna.slovenskenovice.si

Preberi še: O moj booog! Ne boš verjela, kako je v kopalkah TIK po porodu videti Kaja Vidmar 🤯

Priporočamo tudi: FOTO: Najlepše obleke, ki so jih slovenske zvezdnice nosile na luksuznem dogodku Magična noč