TA posnetek s pogreba princa Filipa osupnil vse kraljeve oboževalce

Le kaj bo na to rekla Meghan Markle? 🤭

TA posnetek s pogreba princa Filipa osupnil vse kraljeve oboževalce (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2021

Pogrebna slovesnost za princa Filipa, ki si jo lahko spremljala minulo soboto, ni minila brez vsaj malce drame!

Vse oči so bile namreč uprte v princa Williama in Harryja, ki sta se v javnosti ponovno skupaj pojavila po dobrem letu dni! In čeprav so se govorice, da kraljeva brata na pogrebni slovesnosti ne bosta hodila skupaj, izkazale za resnične, saj je med njima hodil sin princese Ane, njun bratranec Peter, je ob koncu pogreba  na prihodnost njunega odnosa vseeno posvetil žarek upanja!

Ob prihodu iz windsorske kapele, v kateri je bila pogrebna slovesnost za Filipa, je namreč besedo dobrodošlice svaku ponudila Kate Middleton, ki je tako razbila naelektreno ozračje, ki se je čutilo celo skozi domače televizijske zaslone.

Poglej si prizor, ki je ganil vse ljubitelje kraljeve družine in ponovno dokazal, da je družina na prvem mestu:

#1 

To pa je lepo videti, se strinjaš?

Več kot očitno si Kate zelo želi popraviti odnose med četverico, kljub temu, da so jo javno izrečene besede svakinje Meghan o njunem nesporazumu pred poroko parčka Sussex, precej prizadele. 

V posnetku lahko vidimo, da prav Kate prva ogovori Harryja, pogovoru pa se nato pridruži tudi William, ki je sprva malce zadržan. Ko se peš odpravijo do gradu Windsor, Kate namenoma pusti prostor še za Harryja, ki se parčku pridruži na sredini. Kot v dobrih starih časih, torej.

A to še ni tisto, kar je najbolj ganilo kraljeve oboževalce. Kate čez čas namreč pospeši korak in se pridruži Sophie, grofici Wesseški, brata pa pusti sama, da se lahko v miru pogovorita.

Bravo, Kate, tako se dela!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TUKAJ si boš lahko ogledala pogreb princa Filipa (zdaj je uradno)

Priporočamo tudi: Kraljevi biograf RAZKRIL, kdo je kriv, da se je Meghan Markle odpovedala karieri