Ta izjava Meghan Markle te bo naučila, kako ceniti vsak cent, ki ga imaš!

Meghan Markle je danes navdih ženskam po svetu. Res je, vedeli smo, da v preteklosti njeno življenje ni bilo rožnato, a zdaj je razkrila še nekaj več o tem (IZJAVO najdeš v sredini članka). Da je lepotica preživljala tak pekel, si nismo mislili nikoli.

Ta izjava Meghan Markle te bo naučila, kako ceniti vsak cent, ki ga imaš! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2018

Življenje Meghan Markle je bilo v preteklosti kar burno. Bila je igralka, enkrat že poročena, feministka, humanitarka, brez kaplje modre krvi seveda. Živela je povsem drugače, kot živi, odkar je vojvodinja.

Meghan se je rodila v Los Angelesu, a sta se njena starša Doris Radlan in Thomas Markle razšla, ko je bilo njen šest let. Njena mama se je potrudila, da je zaradi hčerke z nekdanjim možem ostala v dobrih odnosih.

Pisalo se je leto 2003, ko je Meghan začela svojo igralsko kariero. A trajalo je kar nekaj let do preboja, in sicer z vlogo v seriji Nepremagljivi dvojec, ki smo jo lahko gledali tudi pri nas. V njej je tudi nekaj zelo seksi scen, ki seveda kraljevi družini niso najbolj všeč.

Na malih ekranih se je prvič pojavila leta 2002 kot pacientka Jill v seriji General Hospital. Po tej vlogi je naslednjo čakala kar dve leti.

Takrat je hodila z avdicije na avdicijo in v žepu ni imela veliko denarja

Danes se teh časov spominja sicer nostalgično, a vseeno ji takrat ni bilo lahko.

"Ko se mi je pokvarila ključavnica na avtu, nisem imela denarja, da bi jo popravila, in sem besno iskala kakršnokoli vlogo. Pet mesecev sem parkirala avto na stranskih ulicah, da ne bi kdo videl, da se v avto vlečem skozi prtljažnik,"

je povedala Meghan in mi smo mnenja, da nas s tem uči ceniti vsak cent, ki ga imamo.

Potem se je malo odprlo, dobila je vlogo v CSI NY in v predelavi kultne mladinske serije Beverly Hills 90210. Poskus oživite pa ni obrodil sadov, kot so si obetali ustvarjalci.

Za vlogo Anne Ortis v Vitezu za volanom iz leta 2009 se je Meghan prvič slekla pred kamerami in pokazala svoje skladno telo. Menda naj bi za 108 epizod serije dobila 5,4 milijona dolarjev.

Meghan je že njen oče kot deklico peljal s seboj na snemalna prizorišča, saj je delal kot strokovnjak za razsvetljavo. In če je sprva kazalo, da bo Meghan ostala v igralskih vodah, se je vse razblinilo tisti hip, ko se je odločila, da bo postala soproga britanskega princa.

Tako bo do konca življenja igrala vlogo vojvodinje sussekške, če bo seveda zakon s princem Harryjem zdržal. Za zdaj vse kaže, da bo, saj sta mladoporočenca zelo zaljubljena. Na javnih dogodkih, kjer se kot člana kraljeve družine ne smeta dotikati in si izkazovati nežnosti, se težko zadržujeta in se velikokrat dotakneta.

Za revijo Lady napisala Sandra Bratuša
Za splet priredila A. H. P.
Fotografije: Profimedia

Preberi še: Vse oči so uprte v trebušček vojvodinje Meghan!

Priporočamo tudi: TA moški je svoje dekle zaprosil nad Dubrovnikom in njun VIDEO je obnorel ves svet