Miranda Kerr v modrčku s 3.400 dragulji!

Miranda Kerr, žena Orlanda Blooma in mamica 10-mesečnega sinčka, je trenutno najbolj zaželeni model iz druščine mikavnih Victorijinih angelčkov.

9. 11. 2011

Ker je njena kariera po nosečnosti dosegla prav zavidljive višine, za njenega moža Orlanda Blooma to pomeni, da se bo moral pač sprijazniti, da bo čedalje pogosteje nekje v ozadju ...

Krona tudi njene kariere

Miranda May Kerr (rojena 20. aprila 1983) je avstralski supermodel, ki je od leta 2007 najbolj znana kot ena od Victorijinih angelčkov, pred kratkim pa ji je pripadla tudi posebna čast, namrč nošnja še posebno žlahtnega modrčka Victoria’s Secret, v katerem so Mirando Kerr že fotografirali za božični katalog priljubljene modne znamke. Nedrček krasi kar 3.400 draguljev.

Fantasy Treasure Bra je z vrednostjo 2,5 milijona dolarjev kronski dragulj nove kolekcije in naj bi bil – predstavljen na prelepi Mirandi – vrhunec novembrskega modnega šova. To je velikanska čast, ki vedno pripade najbolj zaželenemu modelu iz druščine mikavnih Victorijinih angelčkov.

Kot mama se počuti še bolje

In kako gresta skupaj materinstvo in kariera supermodela? Mirranda pravi, da zlahka. Še več. Prav materinstvu pripisuje svoje neverjetno izžarevanje teh dni:

“Kot mama se preprosto še bolje počutiš v svoji koži,” je izjavila pred kratkim v nekem intervjuju.

Tudi dejstvo, da se vse od poroda še bolj vneto posveča jogi in pilatesu, zagotovo dodaja svoje. Njeno telo je namreč čvrsto kot še nikoli.

In vse to se ji še kako izplača ...

Mikavne ponudbe kar dežujejo

Priljubljena avstralska revija Harper’s Bazaar si je Mirando omislila kar na naslovnici, za kampanjo džinsa znamke Rag & Bone pa je pred objektivi razkazovala svoje popolne obline. Vrhunec te kampanje je, da je svojo najdražjo fotografiral kar 34-letni igralec Orlando Bloom. Pozirala mu je nenaličena in povsem naravna, kot bi s svojim soprogom preživela navaden dan za štirimi stenami svojega doma.

Kako zelo dobro uigrana je ekipa Kerr-Bloom, se je izkazalo pred nekaj tedni na pariškem tednu mode. Tudi ta znamenita modna prireditev je bila za Mirando en sam triumfalni pohod.

Zelo zaželenemu modelu se to sezono noče odpovedati skoraj noben modni oblikovalec.

Za Stello McCartney je po modni brvi korakala v snežno belih oblačilih, za modno znamko Viktor & Rolf pa je predstavljala svetlikajočo se sanjsko obleko v temno modri barvi.

Še zanimivost: Ko je predstavljala slovito modno znamko Dior, pa je zbudila pozornost iz povsem drugačnih razlogov. Preden je začela hoditi po modni brvi, je namreč poškilila proti občinstvu, kar je vsem manekenkam strogo prepovedano. Toda v prvi vrsti je sedel njen soprog Orlando Bloom, ki jo je vneto fotografiral, fotografije pa ponosno kazal človeku, ki je sedel ob njem. In Miranda si pač ni mogla pomagati, da ga ne bi pogledala …

Mali Flynn je že pravi ‘jetseter’

Medtem ko je Miranda v Parizu hitela od enega posla do drugega, je na dojenčka Flynna večinoma pazil Orly, kot lepotica ljubeče kliče svojega moža.

“Ljubi menjavanje plenic in takrat nikogar drugega ne spusti zraven,” je razložila novinarjem revije People.

Zakonca sta se že dogovorila, da bosta Flynna povsod jemala s seboj. Naj gre za Pariz, Novo Zelandijo, kjer Orlando snema film The Hobbit: An Unexpected Journey, ali pa promocijo filma Trije mušketirji v Londonu – mali je vedno zraven.

“Je pravi ‘jetseter’,” je pred kratkim v nekem intervjuju, pojasnil še Orlando, ki je več kot očitno moški, ki bi ga verjetno vsaka mlada mamica želela imeti ob sebi.