Srečnice! Ujele so tiste, o katerih le sanjamo

Kasta slavnih in bogatih ni strogo nedostopna in zaprta. Nekateri najbolj zaželeni moški iz sveta zabave so se zaljubili v neznana dekleta.

26. 9. 2002

Slavnih moških seveda ne moremo kriviti, da se vedno znova zapletajo z zvezdnicami. Skupaj namreč preživijo ogromno časa med snemanji in se sestajajo na prireditvah, označenih z magično besedico VIP. Naslednji primeri pa dajejo upanje vsaki predani oboževalki, kajti med oblake, na katerih se pozibavajo slavni in vroče zaželeni, se vsake toliko povzpne ženska, za katero še nismo slišali – do sedaj. Cosmo vam predstavlja zgodbe, v katerih so glavne igralke, dekleta kot me, ujele najbolj oblegane žrebce.

Noah Wyle & Tracy Warbin

Ljubezen na prvi pogled

Noah Wyle je v letih ‘službovanja’ na Urgenci odrasel v resnega kirurga, vendar je svojo ženo Tracy Warbin ujel z deškim šarmom. Spoznala sta se leta 1997 med snemanjem filma, kjer je Tracy delala kot maskerka. Tracy se spominja: “Po koncu snemalnega dne smo se celotna snemalna ekipa in igralci začeli kepati. Noah mi je glavo porinil v kup snega. Takoj sem spoznala, da sem mu všeč, ker se je obnašal tako otročje.” Očitno Tracy Noahove otročarije niso odbijale, saj jo je na Valentinovo leta 1999 zasnubil, 6. maja 2000 pa sta si v vinogradu v Kaliforniji obljubila večno zvestobo.

Matt Damon & Odessa Whitmire

Zelo osebna pomočnica

Biti osebna pomočnica Bena Afflecka ima določene prednosti – in Matt Damon je ena od njih. Odessa Whitmire se je spoprijateljila z Mattom, medtem ko je delala za Bena. Zadeva je postala vroča lansko jesen in fotografije zgovorno govorijo, da zvezdnik filma Ocean’s Eleven (ki je imel razmerja tudi z igralkama Minnie Driver in Winono Ryder, s slednjo je bil celo zaročen), preživlja večino svojega časa z južnjaško lepotico, pozimi 2003 pa se nameravata poročiti.

Rob Lowe & Sheryl Berkoff

Prijateljevo dekle

Mlajši brat Roba Lowa, Chad, je ujel lepotico z A-liste holivudskih igralk, Hilary Swank, Rob pa se je odločil po težavnih letih ustaliti z neznano lomilko src. Zvezdnik serije Zahodno krilo je srečal vizažistko Sheryl Berkoff v poznih osemdesetih, ko je bila dekle njegovega najboljšega prijatelja Emilia Esteveza, sam pa se je boril z odvisnostjo od drog.

Vendar iskrica ni preskočila, dokler se nista ponovno srečala na snemanju filma Slab vpliv, ki ga je Rob snemal, ko je bil ‘na udaru’ zaradi seksualnega škandala, v katerega je bil vpleten leta 1988. Sheryl, lastnica kozmetičnega podjetja, mu je v najhujših trenutkih, ko ga je zapustila večina njegovih prijateljev, stala ob strani. Poročila sta se julija 1991 in sta ponosna starša dveh fantov, Matthewa in Johna.

Simon Hočevar & Tanja Porenta Hočevar

Znanca iz otroštva

Kanuist Simon Hočevar je svojo izbranko spoznal že v rosnih letih, saj sta obiskovala isto osnovno šolo. Vendar iskrica ni preskočila do leta 1992, ko sta se zopet srečala na zabavi in od takrat sta par, 17. oktobra pa bosta praznovala že četrto obletnico poroke. Tanja je diplomirana psihologinja, trenutno pa je na porodniškem dopustu, kajti paru se je pred petimi meseci

Chris O’donnell & Caroline Fentress

Zaljubljen v učiteljico

Med snemanjem filma Vonj po ženski je Al Pacino Chrisu svetoval: “Nikoli se ne zapletaj z igralko.” Chris, takrat 23-letnik, je njegove besede vzel resno, kajti le nekaj mesecev kasneje je na zmenek povabil Caroline Fentress, študentko s Floride. Spoznala sta se že nekaj let prej, ko je Chris na Bostonski univerzi delil sobo s Carolininim starejšim bratom. Par sta bila tri leta, ko jo je Chris nenadoma zaprosil za roko. Takrat je Caroline delala kot vzgojiteljica v vrtcu v Washingtonu. Poročila sta se aprila leta 1997 in imata dva otroka, dveletno Lilly in enoletnega Christopherja.

Matthew Perry & Andi O’reilly

Prijatelja in ljubimca

rodila hči Eva Alina. Simon in Tanja živita pri njenih starših v okolici Ljubljane že sedem let. Ker sta zelo navezana eden na drugega in ker si očka ne predstavlja meseca in pol brez male Eve Aline, se družinica januarja skupaj odpravlja na priprave, ki jih bo Simon opravil v daljni Avstraliji. Matthew Perry ima na seznamu deklet kar nekaj znanih imen, med njimi Julio Roberts in Elizabeth Hurley, trenutno pa si je izbral bolj anonimni sladkorček.

32-letni igralec ima od lanske jeseni razmerje z maskerko Andi O’Reily, ki jo je spoznal na snemanju nanizanke Prijatelji (očitno je ličenje pravi poklic za lov na slavne). Čeprav par zatrjuje, da ne načrtuje poroke v bližnji prihodnosti, so govorice o tem čedalje glasnejše, še posebej od takrat, ko so Andi zalotili v prestižni draguljarji na Beverly Hillsu z dih jemajočim novim diamantnim prstanom.

Jon Bon Jovi & Dorothea Hurley

Vzor ljubezni

Jon Bon Joviju ni bilo potrebno daleč po ljubezen svojega življenja, Dorothea Hurley je sedela kar zraven njega pri urah zgodovine v srednji šoli. “Bila je prav ‘kul’, kot ena od nas, fantov. Takoj sva bila na isti valovni dolžini,” se spominja roker. Vendar je, kot v vsaki pravljici, obstajala ovira: njegov najboljši prijatelj, ki je bil takrat Dorothein fant.

Usoda je hotela, da se je prijatelj odločil postati marinec, Jon pa je izkoristil priložnost. Jon in Dorothea sta bila par z več prekinitvami vrsto let, končno pa sta se aprila 1989 poročila. Dolgoletni par, ki ima dva otroka, ohranja enega najbolj trdnih zakonov v glasbenem svetu.

Damjan Medica & Ines Medica

Od ‘brezdomca’ do moža

Ines, 29-letna poslovna sekretarka na Ministrstvu za šolstvo, je Damjana spoznala leta 1991 na morju. Damjan je s prijateljem ostal brez prenočišča, družba iz Umaga pa jima je namignila, da v njihovi bližini v prikolici kraljujeta dekleti brez spremljevalcev. Ines se je z zasilno rešitvijo strinjala, a le pod pogojem, da ‘begunca’ prenočita v baldahinu.

Po nekaj dnevih se je vnela iskrica, ki sta jo zaljubljenca nadaljevala v Ljubljani. Devetletno prijateljevanje sta 1. julija 2000 okronala s poroko, marca prejšnje leto pa se jima je rodil sin Nik. Seveda pa ni šlo vse tako gladko. Nekje na polovici sta si vzela odmor oz. čas za premislek. Naključje je hotelo, da sta prav takrat oba – ne da bi vedela drug za drugega – počitnikovala na Hvaru. In Damjan je spet ostal brez strehe nad glavo. Naključje ali usoda?!

Jerry Seinfeld & Jessica Sklar

Ulov v športnem centru

Ko je bivša predstavnica za stike z javnostjo Jessica Sklar začela flirtati z Jerryem Seinfeldom v njujorškem športnem centru, je morala ubrati izredno drzno taktiko prepričevanja, saj se je ravno vrnila s poročnega potovanja. Očitno je uspela, kajti kljub njenemu zakonskemu stanu sta začela skupaj telovaditi, večerjati … Jessicinemu možu se njena telovadba s komedijantom ni zdela prav nič zabavna in zahteval je ločitev … Jerry pa tudi ni dolgo odlašal. Par ima enoletno hči Sascho.

Greg Kinnear & Helen Labdon

Zadela je zvezdnika

Greg Kinnear ni ravno športni navdušenec, bil pa je izredno navdušen nad Helen Labdon, ki so mu jo predstavili na zabavi hokejskega moštva Los Angeles Kings. Igralec, ki se je proslavil v filmu Bolje ne bo nikoli, je odkril, da imata s Helen veliko skupnega – razen zelo pomembne stvari: on je živel v Los Angelesu, ona v Veliki Britaniji.

Pogumno jo je vprašal za telefonsko številko in preden je odšla čez Atlantik, sta se še nekajkrat dobila. Greg jo je končno prepričal in preselila se je v ZDA, poročila pa sta se leta 1999 v Sussexu v Angliji.

Cuba Gooding jr. & Sara Kapfer

Vroče – hladno

Sara Kapfer je oskarjevca Cubo omrežila pri rosnih sedemnajstih letih, na hodnikih južnokalifornijske srednje šole, ki sta jo oba obiskovala. Cuba je dve leti starejši od privlačne blondinke, srednješolska ljubezen pa se ni nikoli ohladila, čeprav Cuba pri- znava, da ni bilo vedno lahko.

“S Saro sva se že tolikokrat sprla in razdrla najino zvezo, da so bili prijatelji prepričani, da se nikoli ne bova poročila. Vendar sva po letih prepiranj in sprav spoznala, da sva sorodni duši.” In izkazalo se je, da sta si resnično usojena. Poročila sta se leta 1994 in danes imata dva sina, osemletnega Spencerja in šestletnega Masona.

Luke Perry & Minnie Sharp

Ujela skoraj slavnega

Ko je prodajalka pohištva Minnie Sharp spoznala Luka Perrya na prijateljevi zabavi v Los Angelesu, se ji še sanjalo ni, da je fant igralec. Seksi televizijski zvezdnik serije Beverly Hills 90210 je že igral v svoji vlogi lomilca src, a oddaje še niso predvajali.

Zaljubljenca sta se resnično zagrela, kajti Minnie se je le leto dni kasneje preselila v Lukovo stanovanje v dolini San Fernando (ki ga je delil s tremi domačimi prašički). Skrivaj sta se poročila novembra 1993. Čeprav Luke nerad govori o svoji zvezi z Minnnie, je znano, da o njej govori kot o ‘ljubezni svojega življenja’ in da je srečen v zakonu.

Andraž Hribar & Evelin

Pevec in učiteljica

Priljubljeni pevec Andraž Hribar je svoje dekle Evelin spoznal v gimnaziji, kjer sta z Evelin, učiteljico razrednega pouka skupaj gulila šolske klopi. Ker pa šolski razred ni ravno primerno okolje za izpovedovanje čustev, sta si jih izpovedala na neki zabavi. Oba sta iz Kočevja, zato sta si skupen dom ustvarila kar v njunem rodnem kraju. Čeprav v bližnji prihodnosti osemletne zveze ne nameravata zapečatiti s poroko, sta se odločila za naraščaj – poleti sta postala srečna starša malega Vitana Maja.

Matjaž Javšnik & Petra Barborič

Sostanovalca in sodelavca

Igralec Matjaž je kulturologinjo Petro spoznal pred sedmimi leti, ko sta postala sostanovalca, a je minilo nekaj časa, preden sta na prednovoletni zabavi postala par. Po letih delitve stanovanj z različnimi sostanovalci sta si pred štirimi leti končno sama najela stanovanje.

Skupaj tudi delata, saj je Petra soustanoviteljica Triglav filma, produkcijskega podjetja, kjer je zadolžena za stike z javnostmi, skrbi pa tudi za koordinacijo s festivali po vsem svetu. Oba si želita otrok, Petra dva ali tri, Matjaž pa še več. Takoj ko se bosta preselila v svojo hiško, pa bodo njuni sostanovalci postale male živali. Matjaž namreč pravi, da je Petra velika ljubiteljica vsake kepe krzna, perja ali lusk.

Fantje, ki so osvojili vroča dekleta

Tudi ženske iz sveta slave kdaj pa kdaj izberejo običajne moške:

  • Sharon Stone si je izbrala urednika San Francisco Croniclea Phila Bronsteina.
  • Debra Messing v zakonu uživa s scenaristom Danielom Zelmanom.
  • Manca Urbanc se je pred kratkim poročila z violinistom Benjaminom Ismailovom.
  • Saša Einsidler je ponovno srečna z radijskim tehnikom Tilnom Pusarjem.
  • Lisa Kudrow je poročena s francoskim oglaševalcem Michelom Sternom.
  • Nina Ivanič deli družinsko srečo z vladnim uslužbencem Matjažem Repom.

Jasmina Dvoršek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri