Skrivnostna Raay in Marjetka sta pokazala svojo družino (na najlepši možen način)

Tole je posebna priložnost, ob kateri sta Raay in Marjetka pokazala tudi svoja sinova Vida in Oskarja. 😍

Skrivnostna Raay in Marjetka sta pokazala svojo družino (na najlepši možen način) (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
12. 11. 2020

Priljubljeni glasbeni duo Maraaya je začetek jeseni napovedal, da se vrača na glasbeno sceno, a tokrat v malce drugačni obliki, kot smo ju bili vajeni.

Ob njunem imenu se verjetno najprej spomniš na njuno evrovizijsko uspešnico Here for you, zato je toliko bolj zanimiva njuna zadnja glasbena odločitev, ki napoveduje, da se na sceno zdaj vračata s slovenskimi besedili. 

Nam je to čisto hudoooo! 😍

Raay in Marjetka torej pripravljata CD z novimi slovenskimi skladbami, v teh dneh pa sta Sloveniji predstavila že svojo drugo pesem z naslovom 'Drevo'.

Johnova Anamarija (Ljubezen po domače) po oddaji POPOLNOMA spremenjenja

V medijih je njun novi video spot za novo skladbo pozornost požel tudi zato, ker sta Raay in Marjetka na snemanje njunega novega projekta povabila kar svojo celotno družino, saj v spotu med drugim nastopajo Raayeva mama in oče, njegovi polsestri in polbrat, simpatična nečakinja, njuni poročni priči, ter celo njuna sinova Vid in Oskar. 

"Tukaj je najina pesem DREVO. Pesem, da nas spomne na večno ljubezen, na ljudi, ki jih imamo najraje na svetu in da nam ogreje srce. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama. Hvala vsem prijateljem in najini družini za iskrene trenutke, ki smo jih ujeli s kamero in predstavljajo bistvo pesmi DREVO," sta zapisala pod posnetkom na Youtube.

Njun novi spot si lahko pogledaš tukaj:

Čestikeeeee ob novem uspehu!

Fotografije: Saša Aleksandra Prelesnik, osebni arhiv