Si že videla, kaj je Kylie Jenner tokrat naredila s svojimi ustnicami?

Aaaa, nismo si mislili, da bo to kdaj storila, ampak mi smo nad spremembo pozitivno(!) presenečeni.

Si že videla, kaj je Kylie Jenner tokrat naredila s svojimi ustnicami? (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2018

Kylie Jenner je pred nekaj dnevi spet povzročila, da so se vsi spletni mediji razpisali o njenem Instagram profilu. Objavila je namreč fotografijo, na kateri pa je nekaj povsem drugače kot prej. To so opazili tudi njeni sledilci.

Ena izmed oboževalk ji je v komentar zapisala: "Na tej sliki si videti si kot dobra stara Kylie, ampak ne vem, zakaj." Na njen komentar pa ji je Kylie odgovorila: "Znebila sem se svojih polnil za ustnice. :)"

Prej ...

Potem ...

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Razlika je očitna ... In punca je videti naravnost ču-do-vito. Bravo Kylie!

Nesamozavestna ravno zaradi svojih ustnic?

Zvezdnica je šele pred tremi leti javno priznala, da njena usta niso naravna, z injekcijami pa je začela že pri 15-ih letih.

"Za to sem se odločila, saj sem bila zelo negotova," je povedala. "Ker so bile moje ustnice zelo tanke, mi je nek fant nekoč rekel, da se nikoli ne bom dobro poljubljala, to me je pahnilo čez rob."

Njene ustnice so bile ena izmed stvari, nad katerimi Kylie ni bila zadovoljna in se je zato tudi odločila za polnila. Tudi v nedavnem posnetku, kjer sta s prijateljico Jordyn odgovarjali na vprašanja oboževalcev, je povedala, da je zelo vesela, da njena hčerkica Stormi ni podedovala njenih ustnic, ampak očkove in da ima najbolj popolne ustnice na svetu.

In čeprav je v posnetku povedala tudi, da se je med nosečnostjo njeno telo popolnoma spremenilo in da jo to včasih moti, pa je na koncu dodala še, da sta bila tako nosečnost kot porod res čudovita in če bi morala vse skupaj še enkrat doživeti, ne bi ničesar spreminjala.

Kako bo ta sprememba vplivala na Kylie Cosmestics?

Nesamozavest zaradi majhnih ustnic je bil tudi eden izmed razlogov, da je Kylie ustanovila svoje podjetje Kylie Cosmetics, ki je najbolj znano predsvem zaradi tako imenovanih "lip kitov" (komplet tekoče šminke in črtala za ustnice). Glede na to, da se je Kylie odločila vrniti k naravnem videzu, bo zanimivo videti, kaj bo sprememba pomenila za njeno vizijo podjetja.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Prepričani smo, da bo podjetje še naprej raslo, kar predvidevajo tudi različna poročila, ki beležijo, da naj bi podjetje do leta 2022 bilo vredno kar 1 bilijon dolarjev.

Veseli smo, da je Kylie končno sprejela svojo naravno lepoto! Kar tako naprej! ❤️

Foto: Profimedia, Instagram.com

Preberi še: Lada Bizovičarja smo poklicali, ali bo res postal očka - TO je njegov odgovor

Priporočamo tudi: Tjaša Kokalj Jerala delila fotografije prvih družinskih počitnic