Eva Igrl ljubi TEGA znanega Slovenca 😍 (kako lepooooo!)

Vemo pa tudi, kje se je začela njuna ljubezen. 😍

Eva Igrl ljubi TEGA znanega Slovenca 😍 (kako lepooooo!) (foto: Mimi Antolovič) Mimi Antolovič
16. 4. 2021

Eva Irgl je v medijih od nekdaj poznana po svoji urejeni podobi; do potankosti urejenem make-upu, sveže sfriziranih laseh in modnih kombinacijah, ki v številnih Slovenkah zagotovo zbujajo zavist. 🙊 

Mnogi so se zato spraševali, kdo je osvojil njeno srce, in na svoj račun prišli začetek tega leta, ko so se v javnosti začela ugibanja o simpatiji med lepo poslanko in slovenskim glasbenikom, Davorjem Božičem (mimogrede, si vedela, da je Davor brat priljubljene glasbenice Pike Božič?).

Domen Valič KONČNO razkril, KDO je njegovo dekle (vse govorice so udarile mimo!)

Davorja se sicer zagotovo spominjaš kot osrednjega lika v priljubljeni otroški oddaji Pod klobukom, morda pa nisi vedela, da je svoje glasbene veščine izpopolnjeval tudi v Združenih državah Amerike, kjer je študiral kompozicijo na priznanem Berklee College of Music v Bostonu. 

Se ga spomniš iz televizije? 🎩

Eva in Davor svojo zasebnost skrbno skrivata, vsake toliko časa pa na svojih družabnih omrežjih kljub temu delita kakšen utrinek iz njunega življenja.

Tako je Davor na svojem objavil spodnji utrinek, ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Bozic (@davor.bozic.11) on

... Eva pa je svojemu srčnemu izbrancu na Instagramu čestitala za njegov 48. rojstni dan.  

Spodnji fotografiji je dodala tudi pripis, ki govori o njunem 'usodnem' srečanju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

"Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. 👫 Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar. ❤".

PREVERJAMO: So tekmovalci oddaje Ljubezen po domače RES plačani (in KOLIKO)?

Pod fotografijo pa se je v komentarjih oglasila tudi Davorjeva sestra, Pika Božič. 

e dobro je Kupid dober lokostrelec 👼🏻..... Vajino srečanje po več kot desetih letih je namreč tudi zame pravi dar 😘...❤️❤️❤️.......pa vse najboljše seveda bratič," je zapisala.

Kako lepoooo, se strinjaš? 😍

Te zanima tudi, kaj o njunem odnosu pravijo zvezde? Preberi spodaj:

"Odnos zračne tehtnice Davorja in ognjene strelke Eve je odlična kombinacija, ki obljublja razigrano prihodnost," pravijo strokovnjaki iz Horoskopi.si
 
"Tehtnica je osrednja točka elegance, vlada ji Venera, planet ljubezni in radosti, živi za ljubezen in stil. Pustolovska strelka, Jupitrova varovanka, ljubiteljica tveganj, je drzna s pozitivnim pogledom na življenje, optimistična, popotniškega duha, zagovornica dogajanja," še dodajajo.

Fotografije: Sašo Radej, mimi Antolovič