Seksi igralka Usodnega vina odvgrla VSE krpice (našli smo NAZOREN video)

Uuuuuu! Tega pa nismo vajeni, ampak zdaj, ko smo videli, nam je noro všeč! 😍 Kaj pa ti praviš? Seksi ali čisto preveč? 🔥 

Seksi igralka Usodnega vina odvgrla VSE krpice (našli smo NAZOREN video) (foto: Facebook/Usodno vino) Facebook/Usodno vino
26. 5. 2020

Bi se tudi ti v trenutku podpisala pod peticijo za ponovno obuditev serije Usodno vino?  

Potem ti je v spominu zagotovo še kako ostala priljubljena igralka Saša Pavlin Stošić, ki je v seriji stopila v čevlje modelke Karin

Saša, ki je sicer nastopila v številnih televizijskih in gledaliških projektih, je pred kratkim sodelovala pri ustvarjanju video posnetka, v katerem je odvrgla čisto vse obleke. 

Gre za video spot pesmi Inside Love, avtorjev Leeja Harrisa in Davorja Božiča, Saša pa je v spotu nastopila ne le kot glavna igralka, pač pa tudi kot režiserka. 😍

Poglej si končni izdelek:

"Moje ustvarjanje je neposredno povezano z življenjskimi izkušnjami - čutnimi in čustvenimi. Vse, kar sem doživela, je nekakšna osnova za moje igralsko izražanje.

Naučiti pa sem se morala zavarovati se pred močnimi ali negativnimi stanji, ki jih pri svojem delu podoživljam," je Saša pred časom povedala novinarki naše medijske hiše in dodala, da je edini kostum, v katerem se počuti popolnoma izpopolnjena, njena koža. 

Te zanima, kaj je o spotu še povedala Saša? Tole:

Kot je povedala ustvarjalcem programa POP TV, pesem Inside Love naslavlja ljudi, da ponovno ali na novo odkrijejo ljubezen do sebe. Sporočilo se vije tudi okrog tega, da naj se ljudje v teh težkih časih, ko jih je strah, obrnejo vase in poskušajo najti svoj notranji mir.

Zakaj torej golota?

"Z režiserko (torej sama s sabo) sva se strinjali, da je golota za zgodbo nujna, čeprav je naročniki niso niti zahtevali niti pričakovali. Goloto razumem kot najvišjo obliko pristnosti, ko se ne moreš več za ničemer skrivati.

Danes še vedno tabuizirana, pohujšljiva in na žalost prevečkrat zlorabljena, čeprav je v umetnosti prisotna praktično od začetka. V tem primeru je golota nujna, znak za popolno predajo spremembam, ki jih doživlja ženska, ki jo spremljamo v spotu," je še povedala ekipi POP TV.

Fotografije: Luka Svetic

Preberi še: Kaj?!? Te znane Slovenke v javnosti nosijo LASULJE (si to vedela?)

Priporočamo tudi: O, ne! Princ Harry pristal na PSIHIATRIČNI kliniki v Los Angelesu (to je VSE, kar vemo)