Se spomniš zmagovalca Bara Črta Banka? Znašel se je pred veliko prelomnico (TO je sporočil)

Na malih zaslonih je Črt Banko pozornost vzbujal z ljubezensko zgodbo s Tanjo Balabanič, zdaj pa je svoje sledilce pustil odprtih ust, ko je sporočil tole. 🤯

Se spomniš zmagovalca Bara Črta Banka? Znašel se je pred veliko prelomnico (TO je sporočil) (foto: Planet TV) Planet TV
6. 4. 2021

Si pred leti spremljala resničnostni šov Bar na Planet TV? Potem se zagotovo spomniš pestre sezone, v kateri smo gledalci spremljali ljubezenske prigode Ivone Pavlovič, Reneja Šantiča, Črta Banka in Tanje Balabanič, kajne? 🙊

No, akterji tedanje sezone so v življenju vsi odjadrali v svojo smer, na pot družinskega življenja pa je glede na svojo zadnjo objavo vstopil tudi zmagovalec sezone leta 2015, Črt Banko.

TA oseba kraljeve družine je Harryja spraševala o barvi kože malega Archieja (kaaaaaaaj?)

S svojo srčno izbranko, s katero sta skupaj od leta 2018, sta med prazniki namreč sporočila, da se bosta kmalu razveselila svojega prvega otroka, in to deklice.

Svojo sedanjo izbranko Sabino je Črt spoznal prav v Baru, ko ga je pogosto hodila obiskovati, ljubezen med njima pa je čisto zares zacvetela malce pozneje. 

Kako lepoooo, se strinjaš? 😍

Kaj počnejo tekmovalci omenjene sezone danes?

Tanjo Balabanič si nazadnje lahko spremljala v resničnostnem šovu Kmetija, kjer se je zeloooo zbližala z dvojčkoma Klobasa.

V omenjeni oddaji Kmetija smo lahko spremljali tudi Reneja Šantiča, ki se je v oddaji Bar ljubezensko zapletel z misico Suzano Zekovič. Danes je Rene srečno zaljubljen, njegovo dekle pa je svojim sledilcem že večkrat pokazal tudi na svojem Instagramu. 

Ivona Pavlovič je že kmalu po zaključku oddaje Bar izginila iz medijev, in tudi zdaj se v njih le redko pojavi. Ivona se je prav tako oddaljila od družabnih omrežji, saj na Instagramu pod njenim starim uporabniškim imenom ne najdeš več nobenega zadetka.

Uou! Po govoricah o razhodu je zdaj Filip Flisar oboževalce presenetil s TEM!

Nazadnje smo o njen pisali začetek lanskega leta, ko je Ivona na svojem Instagramu objavila nekaj sanjskih utrinkov iz potovanj, saj je tik pred korono obiskala Abu Dhabi, Filipine,  Tajsko in severno Španijo. Ivona se vse do lani praktično ni spremenila, svoj spomin pa si lahko osvežiš s spodnjo fotko. 

Fotografije: Planet TV, arhiv AM, POP TV