Se ga spomniš? Tibor Baiee po BOLEČEM razhodu le našel novo LJUBEZEN (preveri, za koga gre)

Po kar nekaj neuspelih zvezah, se je takrat sprijaznil, da mu očitno ljubezen ni namenjena, vendar pa je zdaj tudi zanj posijalo sonce. ❤️

Se ga spomniš? Tibor Baiee po BOLEČEM razhodu le našel novo LJUBEZEN (preveri, za koga gre) (foto: POP TV) POP TV
14. 3. 2023

Ti je znan, kajne?

Tibor Baiee je nekdanji tekmovalec v šovu Big Brother, nato je tekmoval še v Masterchefu, kmalu pa se predstavil še v seriji Truplo in Da, draga, da, dragi. 

S svojo nekdanjo izbranko Ano Hrovat, s katero ima hčerko Noemi, je spoznal ravno v šovu Big Brother. Takrat je za več medijev razkril, da sta zanosila po le treh mesecih skupne zveze in ko sta zaživela skupaj, sta enostavno ugotovila, da nista za skupaj. Večkrat je omenil, da zveze ne obžalujeta in da se odlično razumeta.

Po neuspelih poskusih je Tibor končno zopet zaljubljen ... 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

Morda te zanima še: Ja pa iii! Priljubljena Maja Keuc je KONČNO spet zaljubljena (to je VSE, kar vemo)

"Po nekaj neuspelih zvezah sem izgubil upanje, da zame obstaja oseba, s katero bi imel zdravo partnersko zvezo. Ko sem se odločil, da ne bom več iskal, pa se je povsem nepričakovano zgodilo. Bilo je na poroki mojega prijatelja, kjer je bila kot nevestina prijateljica tudi Neža. Iskre so preskočile kot že dolgo ne in skupaj sva se zabavala do jutra. To je bilo predlani. Ker je Neža s Koroške se nama nato kar nekaj mesecev ni uspelo uskladiti, nakar sva se nato dobila na morju in ugotovila, da iskre še vedno švigajo enako močno," je za portal Žurnal24 razkril Tibor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

Dodal je še, da se je oktobra lani Neža preselila v Ljubljano k Tiborju: "Preden skupaj ne živiš, ne moreš zagotovo vedeti, ali je to tisto pravo. Jaz sem tudi precej težek karakter, sem prijazen in dober partner, a rabim svoj prostor, brez nadzora in tukaj se zelo dobro ujameva. Jaz sem neorganiziran, ona zelo organizirana in tukaj se lepo dopolnjujeva. Super je, čeprav se je zgodilo čisto nepričakovano."

Jo je njegova hčerka Noemi že spoznala?

Tibor je dejal, da je kar nekaj časa ni predstavil svoji hčerki, saj je želel biti pazljiv, sedaj pa se je končno odločil tudi za ta korak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

Omenjenemu portalu je razkril: "Z Ano sva se dogovorila, da ji bova predstavila le resne partnerje. A Neža se je z Noemi zelo lepo ujela in tudi meni vrnila željo po družini. Od nekdaj sem si želel dva otroka in če bo priložnost, si bova to tudi izpolnila."

Preberi tudi: Si s partnerjem DELITA zobno ščetko? Zdravnik SVARI, da tega nikar ne počni (ker se lahko zgodi TO)

Priporočamo še: O, nee! Po Katarini Čas priljubljeno serijo 'Ja, Chef!' zdaj zapustil tudi TA igralec (kaj se dogaja??)

Fotografije: POP TV, Aleksandra Saša Prelesnik