Se spomniš PRVE izbranke sanjskega moškega Nataše Kirn? Poglej, kako je videti ZDAJ (in kaj počne!)

Od prvega šova Sanjski moški je minilo že 20 let! Preveri, kaj o sodelovanju v šovu pravi prva srečna izbranka Nataša Kirn (in kaj se je zgodilo z njuno zvezo).

Se spomniš PRVE izbranke sanjskega moškega Nataše Kirn? Poglej, kako je videti ZDAJ (in kaj počne!) (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
19. 4. 2021

Leta 2004 je prvi sanjski moški Damir Alidžanovič za svojo srčno izbranko pred TV kamerami v prvi sezoni oddaje izbral tedaj temnolaso Natašo Kirn. Tudi po zaključku oddaje je Slovenija lahko spremljala njuno ljubezensko pravljico, saj sta kar tri leta po snemanju preživela skupaj. 

Preveri, kaj (skoraj) 20 let po zaključku oddaje o snemanju pravi Nataša:

S svojo ljubeznijo sta nam že takrat potrdila, da je pravega partnerja lahko najti tudi pred kamerami in velikim občinstvom. Pa je to res ali je vse zrežirano?

Nataša Kirn

"Počutim se staro," v smehu pove energična Nataša, ki ne more verjeti, da res mineva že 20 let od tega, ko se je udeležila resničnostnega šova Sanjski moški.

"Počutim se, kot da bi se to zgodilo včeraj. Ko le pogledam svoj EMŠO, mi ta pove, da je vseeno minilo malo več. Leta povedo svoje." Ko se je prijavila na oddajo, je bila še mlado dekle, v rosnih dvajsetih, čeprav se danes, malo pred dopolnjenim 40. letom, počuti mladostno.

"Ko pogledaš, da je že toliko let minilo od tega, začneš razmišljati, da res nismo več tako mladi," odgovori Nataša. Simpatična mamica se spominja, da pri 22 letih ni razmišljala, kaj vse bo medijska pozornost potegnila iz njene preteklosti in kakšna bo njena prihodnost.

Dandanes se za kaj takega ne bi odločila, ker je njeno življenje zdaj povsem drugačno, usmerjena na družino. "Oddaja mi je prinesla veliko lepega, a je za seboj potegnila tudi slabe stvari. Lahko rečem, da po sodelovanju v resničnostnem šovu dobiš kar debelo kožo, predvsem kar se zlobnih jezikov tiče," pojasni in doda, da dekletom, ki so se tokrat prijavila na Sanjskega moškega, svetuje, naj si ne jemljejo vsega k srcu.

Sanjski moški: TEGA v včerajšnji oddaji ni pričakoval NIHČE (OMG!!)

"Mediji se bodo razpisali o dobrem in slabem, ven lahko pridejo tudi izmišljotine. Naj jih to ne prizadene tako, kot je mene na začetku. Iz izkušenj lahko povem, da tudi to mine in da se pozneje v življenju takšnim stvarem smejiš. Vse je del šova," pove in doda, da naj ostanejo pristne in iskrene. "Na to izkušnjo imam lep spomin in moram priznati, da se še danes velikokrat norčujemo na moj račun". Po njenem zagotovilu dekleta čaka lepa izkušnja, dodaja pa, da je danes, ko so družabna omrežja na vrhuncu delovanja, precej drugače kot takrat.

"Takrat je bilo drugače to, da se je oddaja predvajala zgolj na televiziji, o tem pa so pisali časopisi. Drugih objav ni bilo. Zdaj pa si lahko, če si pameten, delaš tudi dobro reklamo. Če k temu pristopiš premišljeno, se lahko odlično spromoviraš, kar je lahko tudi odlična odskočna deska, če jo znaš potem tudi dobro izkoristiti." Nataša se spominja, da je bilo takrat med dekleti, ki so se borile za naklonjenost Sanjskega moškega, čutiti zavist, pretiranega rivalstva pa ne, saj so bile vse bolj ali manj zadržane.

Gledalci tovrstnih resničnostnih šovov se vsekakor sprašujemo, ali je ljubezen pred kamerami sploh pristna ali je vse le del scenarija. "Nisem pričakovala, da se bom zaljubila, a na koncu se je najino poznanstvo razvilo v zvezo," pove Nataša, ki ne zna predvideti, ali bo tako tudi v tokratnem šovu, saj se dekleta prijavljajo iz različnih razlogov, ki so lahko povezani tudi s samo promocijo. "Ne vem, ali se bodo razvila pristna čustva. Sama sem se prijavila brez večjih pričakovanj in še manj sem pričakovala, da se bom res zaljubila. Vsekakor upam, da bo Gregor našel ljubezen svojega življenja in naredil čim več malih Čegaljčkov."

Z Damirjem sicer ni v stiku, ve zgolj to, da živi nekje v tujini s svojo boljšo polovico, vendar pa pravi, da bi se prav gotovo z njim lahko dobila na kavi, saj sta načeloma v dobrih odnosih, čeprav se že zelo dolgo nista slišala ali videla.

"Nisem vedela, v kaj se spuščam, ko sem se prijavila na oddajo, tako kot nisem pričakovala, da me bo ljubezen pripeljala z Obale v Ljubljano" doda Nataša, ki živi idilično družinsko življenje s partnerjem in njunim desetmesečnim Galom. "Onadva sta moji največji ljubezni," pove Nataša.

Nataša ima v domačem arhivu spravljeni dve oddaji, prvo in zadnjo, ki ju čuva, da bi nekoč lahko posnetke pokazala svojim otrokom. Spomni pa se dogodka, zaradi katerega je dobila od poveljnika vojske kar velik opomin. "Skozi pogovor sem se v eni izmed oddaj zapletla z Damirjem in izletela mi je beseda “k..c gleda". To je takrat slišal moj poveljnik, in ko sem prišla v službo, sem morala takoj na zagovor. Rekel je, da sem vojakinja 24 ur in da to ni primerno obnašanje."

Se spomniš Erike in Damjana Smolaka (Ljubezen na seniku)? Poglej, kako sta videti zdaj (in kaj počenta)

Napisala: Manja Plešnar za  Govori.se

Fotografije: Osebni arhiv