Se spomniš Mirne Reynolds (Foxy Teens)? Poglej jo zdaj, čiiiiisto drugačna je 😍

Če si je nekoč oder delila s Tanjo Žagar v skupini Foxy Teens, jo je življenje zdaj popeljalo na čisto drugačna pota! 😍

Se spomniš Mirne Reynolds (Foxy Teens)? Poglej jo zdaj, čiiiiisto drugačna je 😍 (foto: Youtube printscreen) Youtube printscreen
13. 3. 2021

Si tudi ti totaaaaaalno oboževala skupino Foxy Teens, in potihem (no, ali pa na glas) občudovala energična dekleta na koncertih ali malih zaslonih? *Mi tudi*

Do Mirna danes živi precej drugačno življenje, kot bi morda pričakovala. Preveri, kaj počne zdaj:

Postala je mamica, ima sinčka Luca in živi svoje življenje. Že pred časom ji je uspelo shujšati in izklesati svojo postavo, zato je danes videti povsem drugače. 

Na svojem Instagram profilu je objavila nekaj fotografij, ki so nas pustile brez sape. Na njih je resnično fantastična, kar so opazili tudi njeni sledilci in ji namenili številne lepe besede.

Preveri, kaj na Švedskem zdaj počne Lili Žagar (ker je NORO kul!)

Sama pa je zapisala: "Bad ideas make the best memories ...vsaj tko sm slišla. Zato zdej grem. Wish me luck." Ni zapisala, kam se je odpravila tako lepo urejena, a nekaj pa je le treba zadržati zase, kajne?

Sicer pa je Mirna predlani v intervjuju za revijo Story razkrila, kako ji je uspelo izklesati svojo postavo, na katero je lahko upravičeno ponosna.

"To mi je uspelo počasi in vztrajno. To ni bil projekt za nekaj mesecev, ampak do konca življenja. Čudežni recepti za hitro doseganje rezultatov, do katerih bi lahko prišel brez truda in bi bili trajni, namreč ne obstajajo," je bila iskrena Mirna.

Celoten intervju si lahko prebereš tukaj.

Sicer pa poglej, kako je Mirna videti danes! Fantastično, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Reynolds (@reynoldsmirna)

Se še spomniš voditeljice Saše Einsiedler? Danes NI več videti tako, in mi imamo NOVO fotko

Fotografije: Youtube printscreen