Se spomniš Anje Križnik iz oddaje TLP? Poglej, kako je videti in kaj počne DANES

Uau, Anja je divjaaaaa! 🔥

Se spomniš Anje Križnik iz oddaje TLP? Poglej, kako je videti in kaj počne DANES (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
7. 11. 2021

Zagotovo si tudi ti v preteklosti na nacionalki gledala priljubljeno oddajo Tistega lepega popoldne (TLP), ki sta jo tedaj vodila Anja Križnik Tomažin in Lado Bizovičar. Imamo prav? 

Oddaja, ki je bila leta 2003 najbolj priljubljena oddaja na slovenski televiziji, je istega leta prejela tudi Viktorja. Po velikem uspehu oddaje, se je Anja poskusila tudi kot pevka v bandu, postala pa je tudi mamica trem hčeram; Lori, Lilu in Sofie. 

No, čeprav stran od medijskih luči, je njeno življenje polno smeha, in kot je videti tudi adrenalina, saj so njene zadnje objave na Instagramu namenjene prav slednjemu.

Anja se je kot je videti navdušila za Kitesurfingom, kako je videti, pa si poglej spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Križnik Tomažin - AKT (@anja_kriznik_tomazin) on

Anja je po večletnem šolanju kasneje prejela naziv 'executive coach', kot pravi, pa je njena življenjska strast ta, da s polno mero energije ljudem pomaga izvleči iz njih najboljše. 

Denis Avdić: Si vedela, da je njegovo otroštvo je zaznamovala težka izkušnja?

"Coahing je namreč v rezultate usmerjen proces osebne rasti. Lahko gre za poslovna in/ali zasebna področja. Coachi pomagamo posameznikom oblikovati možne korake, ki vodijo k njegovemu napredku, pa naj bo to reševanje problemov, želja po spremembi ali želja po nadgradnji tako sebe kot svojih poslovnih zmogljivosti.

Pri tem ne svetujemo, kaj bi kdo moral narediti, saj bi mu vsiljevali svoje izkušnje. Svojim varovancem postavljamo vprašanja in mu odpiramo različne možnosti, da sam najde zase najboljšo pot in rešitev. Rezultati so neverjetni. Za coaching se odločajo ljudje, ki želijo recimo bolje razporejati svoj čas, se bolje sporazumevati z okolico, boljše reševati situacije in konflikte, ki iščejo ravnovesje med poslovnim in zasebnim, boljšo organiziranost, hitrejše doseganje ciljev, večjo samozavest, ki želijo še bolje voditi svoje time in podobno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Križnik Tomažin - AKT (@anja_kriznik_tomazin) on

"Če se sprašujete, ali je coaching za vas, se vprašajte, kaj bi želeli pri sebi spremeniti oziroma nadgraditi. Če ne najdete odgovora, se vprašajte, kaj bi želeli drugi spremeniti pri vas. Rezultat coachinga je vidna sprememba v vedenju posameznika – nekaj, kar hočete pri sebi spremeniti, pa nikoli niste vedeli, kako, ker ste vedno padli v isto zanko vedenjskih navad ali pa preprosto niste imeli energije za to.

Svoje coache imajo recimo tudi najboljši menedžerji na svetu, kot je bil Steve Jobs, celo predsednik Barack Obama ima svojega coacha. Zakaj? Ker želijo maksimalno izkoristiti vse svoje možnosti in vse potenciale," je pred časom o svojem delu povedala naši novinarki. 

Fotografije: Goran Antley, Miran Juršič