Se še spomniš Jakove Kaje? PO oddaji se ji je zgodilo nekaj GROZNEGA (TO so vse podrobnosti)

Ojoj. 😞 Preberi njeno zgodbo. 

Se še spomniš Jakove Kaje? PO oddaji se ji je zgodilo nekaj GROZNEGA (TO so vse podrobnosti) (foto: POP TV) POP TV
10. 8. 2021

Leta 2019 smo na kmetiji Jake Hafnerja spoznali simpatično in nasmejano stand-up komičarko Kajo Grozina. Kaje se zagotovo spominjaš po njenem širokem nasmehu (pa tudi širokem nasmehu Jake, ki je ob njenih šalah totalno užival), a kot zdaj poročajo slovenski mediji, se je po oddaji Kaji zgodila travmatična izkušnja.

Lansko leto je namreč doživela travmatičen razhod z bivšim partnerjem, zaradi katerega je kar mesec dni preživela tudi v bolnišnici. Diagnoza: izgorelost.

Razlog njunega razhoda je bilo dejstvo, da je Kaja po letu in pol zveze ugotovila, da je živel dvojno življenje. Prav zaradi stresa, ki ga je povzročilo to odkritje, je Kaja izgubila kar dvajset kilogramov.

Poglej to RAZKOŠNO vilo, v kateri Lado Bizovičar pravkar preživlja svoje počitnice (VIDEO)

A po dežju vedno posije sonce, in tako se je stresno obdobje zaključilo tudi za Kajo. V teh dneh si morda lahko že zasledila, da je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo s svojim novim srčnim izbrancem Tilnom.

Poglej, kako sta lepa skupaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Grozina (@kajagrozina)

Kaja je ob fotografiji zapisala tole: "Hvala vesolju za ta najlepši in najbolj smešen stvorek. To na levi je pa moj Tilen 😂🥰 In ne, nima Instagrama. In ja, obstaja."

Kaj počne zdaj?

Kaja in njen fant se žalita ukvarjati z ustvarjanjem vsebin za družabna omrežja (še posebej na TikToku), prav tako pa je Kaja že takoj po oddaji zaslovela s svojimi zabavnimi stand-up nastopi, bila pa je tudi del ekipe oddaje Slovenski pozdrav. 

Te zanima, kako je videti njen stan-up? Poglej si tukaj:

Fotografije: POP TV