S TO besedo je Meghan Markle sporočila Kate in Williamu, kaj si v RESNICI misli o njiju (VIDEO)

Rekli bomo samo: "Zanimivoooo!" 🙈

S TO besedo je Meghan Markle sporočila Kate in Williamu, kaj si v RESNICI misli o njiju (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2021

Čeprav so današnji odnosi v kraljevi družini daleč od rožnatih, kraljeve oboževalce zadnje dni preseneča video, v katerem lahko vidimo še drugo plat njihovega odnosa!

Splet je namreč obkrožil videoposnetek iz leta 2017, v katerem sta Meghan Markle in princ Harry naznanila svojo zaroko, govorila pa sta tudi o prvih Meghaninih srečanjih s kraljico in družinico Cambridge.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta takrat z novinarjem veselo delila, da se vsa družina zelo trudi, da so Meghan sprejeli zelo lepo in da je k prvemu srečanju bratove zaročenke pozval celo William sam.

To je seveda popolnoma nasprotje od tega, kar slišimo zadnje leto, ko so na plan prišle informacije, da je Kate Meghan spravila v jok, William pa je ostro nasprotoval njuni zvezi in je Harryja celo opozoril, da ima Meghan nečedne namene, s poroko v kraljevo družino pa se želi le okoristiti.

Meghan je v videu izjemno navdušena nad svakinjo Kate, opisala pa jo je z eno zelo zanimivo besedo! Oglej si video spodaj 👇:

Da, pravi si slišala! Meghan je namreč vojvodinjo Cambriško označila ...

... za "naravnost čudovito"!

Harry je ob tem dodal, da sta tudi njegov brat William in oče Charles "naravnost čudovita in obema v veliko podporo"!

No, zdaj pa res več ne vemo, kaj točno je šlo narobe!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Britney Spears je ZAROČENA! Preveri, s KOM (in poglej njen čudoviti prstanček)

Priporočamo tudi: Kourtney Kardashian: Video, v katerem je potrdila nosečnost (pravijo oboževalci)