O, š*t! Rosvita Pesek besna kot še nikoli: "Nujno preberite in vedite, da je to laž!"

29. 8. 2023

Znana slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je objavila nujno sporočilo. Želi si, da bi ga prebrali vsi … 

Rosvita Pesek, priljubljena televizijska voditeljica informativne oddaje Odmevi, je na svojem Facebook profilu včeraj delila novico o lažni objavi.

Poglej jo tukaj:

"Nujno preberite!
Objava, katere začetek vidite spodaj na zajemu zaslona, je lažna! Intervju s priznanim kardiologom dr. Nočem, ki sledi v nadaljevanju, je izmišljen, intervju z dr. Kebrom prav tako. Zlorabljeno je ozadje našega spletnega portala MMC. Ne nasedajte! Ne priporočam nobenih zdravil! Prosim, upoštevajte, da so na tovrstnih omrežjih tudi lumpi in goljufi in da so lahko objave - kot v tem primeru - tudi povsem izmišljene. Upoštevajte navodila vaših lečečih zdravnikov in čuvajte svoje zdravje. Vse dobro," je zapisala ob posnetku zaslona.

Ne le Filip Flisar, tudi Katarina Čas je pokazala svoj NOV, čisto hud avto

No, to zanjo ni bilo prvič.

Njeno ime je bilo zlorabljeno že pred dvema mesecema.

"Dragi FB prijatelji in prijateljice. Nocoj se vidimo v Odmevih in tako bo tudi v naslednjih še 4 delovnikih. Sem zdrava, nisem predmet nobenih tožb na sodiščih in ne sodelujem v nobeni akciji zbiranja denarja. Pišem pa Vam nekoliko daljši zapis zato, ker se zadevice zdijo na prvi pogled smešne, v resnici so pa tragične," je takrat zapisala in dodala, da je morda tudi kdo od njenih sledilcev opazil lažno zgodbo o tem, da naj bi jo tožila Banka Slovenije, ker je posredovala recept, kako obogateti v treh tednih.

Pojasnila je tudi, da se s takšnimi lažnimi objavami sooča pogosto, enkrat naj bi oglaševala shujševalne pripomočke, spet drugič naj bi se borila s krčnimi žilami.

Ojooooj, temu ni videti konca!

Preberi več na Metropolitan.si

O, vauu! Luka Basi in Nastja pokazala svojo čudovito hiško in njeno notranjost (video)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ