Robert Golob končno RAZKRIL čisto VSE: "S Tino in otroki živimo skupaj že od ..."

Na te podrobnosti smo čakali čisto vsi. 🙊 In zdaj je končno jasno.

Robert Golob končno RAZKRIL čisto VSE: "S Tino in otroki živimo skupaj že od ..." (foto: Borut Živulovič/BOBO/Obdelava: Cosmo uredništvo) Borut Živulovič/BOBO/Obdelava: Cosmo uredništvo
29. 3. 2023

Morda si že slišala, da je Robert Golob v oddaji Preverjeno končno spregovoril tudi o svojem zasebnem življenju.

Robert Golob in njegova izbranka Tina Gaber sta kar nekaj časa skrivala svoje razmerje, sedaj pa sta se odločila, da le spregovorita in razkrijeta nekatere podrobnosti njune zveze.

"Tina Gaber je že nekaj časa moja življenjska partnerka. Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021. O tem nisem hotel govoriti, ker sem še vedno mnenja, da so zasebno življenje in še posebej otroci stvar posameznika in ne toliko javnosti,"  je premier povedal v oddaji Preverjeno

Odselil se je z dvema od svojih treh otrok.

Kaj pa načrtovanje družine z lepotico Tino?

Delovna akcija: Po prenovi doma zdaj Gregorja pričakalo še eno PRESENEČENJE (+ nepričakovan odziv gledalcev!)

V oddaji so ga tudi vprašali, ali načrtujeta poroko in morda tudi povečanje družine. "Ko bo prišel čas do tam, bom verjetno o tem tudi spregovoril, ampak trenutno ne načrtujeva nič takega, ampak zakaj pa ne. Prej ali slej prideva tudi do tja," je odgovoril.

Končno je poasnil, da so proces ločitve uradno sprožili lanskega decembra, kar pomeni, da je trenutno v postopku ločitve.

Dodal je še, da je bil skoraj leto in pol samohranilec. "Tako da sem se naučil to dvoje žonglirati, je pa na tej funkciji to težje kot v normalni službi," je pojasnil.

Si ga pogrešala? Tadej Pišek iz Reke ljubezni se VRAČA na male ekrane (in to s SVOJO, prav posebno oddajo)

Je Tina povsem drugačna kot si jo predstavljamo?

Golob je spregovoril tudi o tem, da je Tina Gaber sicer čisto drugačna kot jo mnogi opisujejo v medijih.

"Ona je zelo čustvena, strastna, če hočete, zagovornica šibkih – v tem primeru tako ljudi kot tudi živali. In pri tem je zelo konsistentna in zelo borbena. Ima nekaj v sebi, kar človek ne bi pričakoval, glede na sliko, ki jo mogoče projicira javnosti," je dejal.

"Tudi moj otrok gleda poročila in tudi on spremlja vse te izmišljotine o Tini Gaber. Ni mi vseeno, da bi moj otrok živel v svetu, kjer bi imel izziv s tem, kar ve o človeku, ki živi v istem gospodinjstvu in ga ima rad. In zaradi tega mi je pomembno, da jasno povem, status je tak. In je moja sopotnica," je še dodal.

Preberi tudi: Si že začela trpeti zaradi ALERGIJ? 🤧 Da bi preprečila nadležne simptome, naredi TO

Priporočamo še: Pa ne, noo! V Planici se bodo od skokov poslovili kar TRIJE naši skakalci 😔

Fotografije: Borut Živulovič/BOBO, Profimedia