Uf! Kandidatka Ugodno oddam sina razkrila skrivnosti, ki NIKAKOR ne bi smele v javnost

Uf, kandidatka oddaje Ugodno oddam sina nikakor ni šparala z besedami, razkrila pa je tudi tisto, česar so se ustvarjalci oddaje najbolj bali. 🙊

Uf! Kandidatka Ugodno oddam sina razkrila skrivnosti, ki NIKAKOR ne bi smele v javnost (foto: POP TV) POP TV
2. 2. 2021

Tudi ti v teh dneh spremljaš oddajo Ugodno oddam sina? Potem si se zagotovo že kdaj vprašala, ali so odnosi v oddaji zaigrani, ter ali akterji tega resničnostnega formata za sodelovanje prejmejo plačilo. 

Ampak to sploh ni najhuje, kar bi lahko o oddaji izvedli. 🙊 Preberi, s čim je Hanny Hudaček med predvajanjem prve sezone pri naših južnih sosedih sprožila pravi val ogorčenja.

OMG! Josipa iz "Ugodno oddam sina" je danes NEPREPOZNAVNA (imamo fotke)

"V šov se sploh nisem prijavila sama. Ti jastrebi iz Nova TV so me poiskali na Facebooku in me lovili, dokler nisem pristala na sodelovanje. Vse dokler nisem prišla na kraj snemanja, tako sploh nisem vedela, kdo je moj 'mož' in kako je videti," je pred časom zapisala na svoj FB profil, da to še kako drži, pa je mediju Slobodna Dalmacija potrdila še ena tekmovalka oddaje, ki pa je želela ostati anonimna.

Se še spomniš zmagovalca The Biggest loser Bojana Papeža? Doletela ga je velika tragedija 😔

"Ljudje iz Nova TV so izbrali obupne akterje. Ena od izpadlih tekmovalk prve sezone je na primer poročena in ima otroka, druga ima na Facebooku poln profil fotografij s svojim srčnim izbrancem, prav tako je bil eden od sinov prve sezone med oddajo zaročen. Oddaja je bila v redu, mislim pa, da bi se produkcija lahko bolj potrudila, kandidati pa malce bolje odigrali svoje vloge. Ljudje bi vse naredili za dnevnico," so na hrvaške forume še zapisali gledalci, ki poznajo tekmovalce. 

Ugodno oddam sina: Ne le Josipa, tudi Nives je danes videti čisto DRUGAČE

Kako na očitke odgovarjajo na Nova TV?

'Vsak resničnostni format ima svojo avdicijo. Kandidati oddaje so bili izbrani s pomočjo avdicije, na katero so se prijavili po telefonu ali e-pošti. Vsi so bili obveščeni o konceptu in pravilih formata oddaje, in so se prostovoljno strinjali s sodelovanjem v njem,' so za portal jutranji.hr povedali na Novi TV, niso pa želeli odgovoriti na njihovo vprašanje o tem, koliko resnice je v zgodbah, ki smo jih spoznali na TV.  

Kaj pa ti misliš? Je oddaja pristna ali sploh ne?

Fotografije: POP TV, Nova TV

Vir: Jutranji.hr