Ne boš verjela, s katerim tekmovalcem si po koncu LPD piše Tamara Korošec (totalen PREOBRAT!)

Uffff, to pa so žgečkljiva sporočila. 🙊

Ne boš verjela, s katerim tekmovalcem si po koncu LPD piše Tamara Korošec (totalen PREOBRAT!) (foto: POP TV) POP TV
14. 1. 2021

Wohuuuuuuu! Tudi po oddaji Ljubezen po domače je dogajanje med tekmovalci in komentatorji peeeeeeestro! 

Morda se spomniš, da je v oddaji Ljubezen po domače: Na kavču nekdanja tekmovalka oddaje Ljubezen po domače Tamara Korošec, precej burno reagirala, ko je na TV videla početje kmeta Janeza Rebernika. 

Kot je nedolgo od tega povedala novinarki portala Žurnal24, pa se je Tamara zaradi svojih grobih besed počutila slabo, in se med gledanjem oddaje Janezu zanje tudi opravičila.

In kot je bilo pričakovati, ji Janez nikakor ni ostal dolžen. Preberi, kaj se je zgodilo! 

"Med oddajo mi je poslal sporočilo in sva si malo dopisovala. Opravičila sem se mu. Ko sem se poslušala, sem spoznala, da sem bila pregroba. Sedaj vem, da je v redu moški. Zelo simpatično se mi je zdelo, da se mi je kljub izjavam oglasil in se pošalil, naj ga le pridem potolažit. Jaz se mu ne bi oglasila,“ je za Žurnal24 povedala Tamara Korošec in dodala, da ji je na srce položil, da če bo seveda začutila željo po tolaženju, je na njegovem posestvu prav vedno dobrodošla.

Tamara je še povedala, da bosta šla na kavo, ko se bodo razmere s koronavirusom uredila, za zdaj pa ostaja zelo nezaupljiva do moških, saj se je tudi sama že večkrat opekla.

Kaj praviš? Bi bila Janez in Tamara lep par? 🤔

LPD: Metka razkrila, kakšno je bilo ZADNJE srečanje z Jožetom, po katerem se NISTA več slišala

Fotografije: Igor Zaplatil, POP TV