Zavrelo med TO tekmovalko Sanjskega moškega in Tanjo Kocman (uffff! 🤯)

Priznamo, takšne besedne vojne nikakor nismo pričakovali! 🙊

Zavrelo med TO tekmovalko Sanjskega moškega in Tanjo Kocman (uffff! 🤯) (foto: Osebni arhiv/arhiv AM) Osebni arhiv/arhiv AM
22. 4. 2021

Sanjski moški je pred televizijske ekrane posadil tudi mnoge znane Slovence in in Slovenke, vsaj po odzivih na socialnih omrežjih sodeč!

Med najbolj izstopajočimi je zagotovo objava priljubljene radijske in tv voditeljice Tanje Kocman, ki sicer s svojimi "stand-up" zapisi vedno znova nasmeji vse svoje sledilce. Tokrat je sicer njena objava povzročila malce hude krvi, saj so ji dekleta iz šova sporočila, da njene besede niso med primernimi.

Poglej, kaj je o dekletih Sanjskega moškega zapisala priljubljena voditeljica in "stand-up" komičarka Tanja Kocman:

"Priznam. Ko sem izvedela, kdo je Sanjski moški, mi je postalo žal, da se nisem prijavila. Nenazadnje imava ogromno skupnega. Oba imava pri svojih letih na prvem mestu trojko in njegovo ime je moj odgovor na vprašanje:”Kako je te dni s tvojo kilažo?”

Gregor. Res si sanjski. Dasiravno se zdijo nekatere kandidatke bolj nočna mora. In ne, od tebe ne bom zahtevala krone. Vse kar hočem je tvoje srce ... in gesla za vsa tvoja socialna omrežja.❤️"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

Tanjin zapis se sicer z imenom ni dotaknil nobene od tekmovalk, je pa z omembo krone namignila, da ...

... z besedno zvezo "nočna mora" cilja predvsem na tekmovalko Lauro Beranič, ki je sanjskemu Gregorju ob njunem prvem srečanju prinesla krono, katero ji je nato moral povezniti na glavo in ji obljubiti, da jo bo obravnaval kot kraljico.

Laura se je na Tanjine komentarje odzvala takole:

"Kaj menim na komentiranje teh ful, ful zrelih mamic, blogerk in tudi gospodične/gospe Tanje Kocman, ki mimogrede s svojimi objavami na Instagramu, ne vem, ali javno osvaja Gregorja ali se norčuje iz same sebe? Meni se to zdi neprimerno.

Tanja, ker se očitno norčuješ iz mene, ker si se ob mene tako spotaknila, te vprašam: zakaj potem, če si tako pametna, zrela, nedotakljiva, ne delaš več na Radio Center? Zakaj ti je sploh potrebno, da komentiraš neznance in objavljaš na storije? Ti je res tako tečno v življenju, nimaš kaj pametnega za delati?

Če smo res tako  hudo grozne, zakaj potem gledaš. Povabi Gregorja na kavo, na kosilo, če znaš kaj kuhati. Ne rabiš nas gledati, če smo tako grozne. Bi bila ful vesela, če mi odgovoriš. Mislim, da je to tista slovenska foušija."

Ufff, drama!

Kaj praviš? Je Laurin odziv primeren ali sploh ne? 🙈 Zaupaj nam v komentar!

Fotografije: Osebni arhiv, GIPHY

Preberi še: TO je razlog, zakaj sta Lara in Gregor (Sanjski moški) šla narazen (razkriva Lara)

Priporočamo tudi: Sanjski moški priznal, da je v resnici gej (razkrivamo, kaj to pomeni za franšizo)🤔