"Fant me želi pustiti, ker je izvedel, da sem si nekoč operirala ..." (resnična zgodba)

4. 7. 2024
"Fant me želi pustiti, ker je izvedel, da sem si nekoč operirala ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

O-ou! 😳 Kaj ti meniš, bi mu morala povedati in ali je pravilno reagiral?

Vsi imamo svoje negotovosti, ko gre za naš videz, in nekateri se to preprosto odločijo 'popraviti' s pomočjo tretmajev ali celo plastične operacije, da pridobijo nekoliko več na samozavesti. Kar je popolnoma v redu. To je odločitev posameznika in nihče zaradi tega ne bi smel biti tarča kritike ali obsojanja.

Pa vendar je 26-letno uporabnico spletnega portala Reddit presenetila reakcija njenega fanta, ko je izvedel, da si je pri svojih 22-ih, preden sta se spoznala, privoščila lepotno operacijo nosu. Kot je razkrila, ga je, ko je za to izvedel, tako razbesnilo, da jo zdaj želi zapustiti.

"Lepotna operacija nosu mi je 100 % pomagala pri negotovosti. Svoj novi nos naravnost obožujem," je zapisala. Ko je pred šestimi meseci spoznala svojega zdajšnjega fanta, ni razmišljala o tem, da bi mu za operacijo sploh morala povedati. "Bilo bi čudno, da bi mu kar tako naključno rekla: 'Aja, mimogrede, operirala sem si nos!' Prav tako ni bilo pomembno, saj sem to storila veliko prej, preden sva se spoznala."

O tem se nista nikoli pogovarjala, dokler je ni njegov prijatelj vprašal, če pozna kakšnega dobrega plastičnega kirurga za njegovo ženo. "Zdravnik, h kateremu sem šla, je bil fantastičen (profesionalen in prijazen), zato sem ga priporočila prijatelju. Fant me je nato vprašal, kako ga poznam, na kar sem odgovorila: 'Pred leti sem si na tej kliniki popravila nos'.

Nekaj sekund je v mene strmel ves šokiran, nato pa se mu je utrgalo. Kričal je, da mu nisem imela sploh nobenega namena povedati in da mu vse te mesece že lažem. Bil je resnično prizadet, rekel mi je: 'Kdaj mi boš torej povedala, da imaš povečane ustnice? Ali da uporabljaš botoks? Ali da si imela liposukcijo?'

Bila sem šokirana in mu odgovorila, da sem si popravila le nos. Operacija ni bila niti tako drastična, a vendar se je zdelo, da mi več ne more zaupati. Rekel mi je, da potrebuje nekaj časa, da razmisli o 'naju', in ne morem verjeti, da je šlo tako daleč. Zame to resnično ni nič takšnega, ampak zdaj imam slabo vest, ker sem to 'skrivala pred njim' (pa čeprav to ni bil moj namen)."

O-ou! 😳 Kaj ti meniš, bi mu morala povedati in ali je pravilno reagiral?

Ne spreglej: