Čakaj, čakaj! Brane iz Lublane zdaj priznal, da Jožeta pozna od prej, saj sta skupaj ...

Branko Cvek je o Jožetu imel v oddaji Ljubezen po domače zelo oblikovano mnenje, in to zato, ker se poznata OD PREJ! Ne boš verjela, kaj sta počela skupaj! 

Čakaj, čakaj! Brane iz Lublane zdaj priznal, da Jožeta pozna od prej, saj sta skupaj ... (foto: POP TV) POP TV
15. 1. 2021

Tudi tebe je zagotovo zabaval Brane z Lublane, katerega smo že lani spremljali na lepem posestvu samozavestne Darje, letos pa je poskušal osvojiti srce zgovorne Metke.  

Njegov največji konkurent na zadnjem posestvu je tako postal Jože (prav tako iz Ljubljane), da sta moška izbrala povsem drugačen osvajalski pristop pa si verjetno med oddajo ugotovila že sama, kajne? 🙊

Ne boš verjela, s katerim tekmovalcem si po koncu LPD piše Tamara Korošec (totalen PREOBRAT!)

No, da je bila med njima že med snemanjem neka posebna energija je zdaj potrdil tudi Brane, ki je novinarki portala Zurnal24 priznal, da se z Jožetom poznata že od prej.

Te zanima, od kod? Beri dalje!

Kot je povedal Brane, Jožeta pozna že od prej, saj sta vsake toliko skupaj snemala nadaljevanke in reklame. Pojasnil je, da je že ob tovrstnih priložnostih spoznal, kakšen je Jože in kako razmišlja, ter da ga njegovo obnašanje v oddaji Ljubezen po domače zato ni presenetilo. Kot pravi, je v priljubljeni oddaji igral, tako kot igra v službi, ter da je po njegovem mnenju preprosto preveč nakladal. 

Sandi Bizjak spregovoril, KAJ je bilo V RESNICI med njim in Jacqualine Kale (LPD)

Fotografije: POP TV